BİR FEYAT ASYA KLASİĞİ DAHA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.12.2020 - 10:07, Güncelleme: 24.12.2020 - 10:07
 

BİR FEYAT ASYA KLASİĞİ DAHA

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya'nın önemle üzerinde durduğu Halk Ekmek uygulaması deneme üretimler başarılı bir şekilde tamamlandı.
Son yılların en yoğun alt yapı çalışmalarının hayata kazandırıldığı Muş'tan ardı ardına güzel haberler gelmeye devam ediyor. Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi'nin alt yapıda olduğu kadar üst yapı ve sosyal yaşama yönelik projeleri bölge iller için örnek teşkil ederken, bu kez il genelinde Halk Ekmek uygulamasına başlandığı öğrenildi. Başkan Feyat Asya'nın "olmazsa olmazımız" diyerek kurulumundan faaliyetine kadar her aşamasını birebir takip ettiği Halk Ekmek uygulamasında dün akşam itibariyle deneme üretimi yapıldı. Başarılı geçen üretimi yine bizzat yerinde takip eden Başkan Asya, üretimde kullanılan malzemelerin kalitesi ve çevre koşullarının son derece hijyenik olmasına hassasiyet gösterildiğini belirtti. "MUŞ HALKI HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK" Çalışmalarında mesai kavramı gözetmeksizin kurumsal çalışmaların başında yer alan Başkan Asya üretim ile ilgili yaptığı kısa değerlendirmesinde "Elhamdulillah. Belediyemizin Halk Ekmek Fabrikasında ilk deneme ekmeğini çıkardık. Ve ilk deneme ekmeğimizi her anlamda başarılı sonuç verdi. Muş halkı için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Doğu Anadolu'da Gönül Belediyeciliğinin de örnek ismi haline gelen Başkan Asya'nın daha nice projelerini hayata kazandıracağı belirtilirken, Başkan Asya ve ekibinin başarısının ulusal medyada da geniş yer bulduğu gözlemlendi. (www.akbelediyeler.com)  
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya'nın önemle üzerinde durduğu Halk Ekmek uygulaması deneme üretimler başarılı bir şekilde tamamlandı.

Son yılların en yoğun alt yapı çalışmalarının hayata kazandırıldığı Muş'tan ardı ardına güzel haberler gelmeye devam ediyor. Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi'nin alt yapıda olduğu kadar üst yapı ve sosyal yaşama yönelik projeleri bölge iller için örnek teşkil ederken, bu kez il genelinde Halk Ekmek uygulamasına başlandığı öğrenildi. Başkan Feyat Asya'nın "olmazsa olmazımız" diyerek kurulumundan faaliyetine kadar her aşamasını birebir takip ettiği Halk Ekmek uygulamasında dün akşam itibariyle deneme üretimi yapıldı. Başarılı geçen üretimi yine bizzat yerinde takip eden Başkan Asya, üretimde kullanılan malzemelerin kalitesi ve çevre koşullarının son derece hijyenik olmasına hassasiyet gösterildiğini belirtti.

"MUŞ HALKI HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK"

Çalışmalarında mesai kavramı gözetmeksizin kurumsal çalışmaların başında yer alan Başkan Asya üretim ile ilgili yaptığı kısa değerlendirmesinde "Elhamdulillah. Belediyemizin Halk Ekmek Fabrikasında ilk deneme ekmeğini çıkardık. Ve ilk deneme ekmeğimizi her anlamda başarılı sonuç verdi. Muş halkı için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Doğu Anadolu'da Gönül Belediyeciliğinin de örnek ismi haline gelen Başkan Asya'nın daha nice projelerini hayata kazandıracağı belirtilirken, Başkan Asya ve ekibinin başarısının ulusal medyada da geniş yer bulduğu gözlemlendi.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.