BİR ERKEN SEÇİM İDDİASI DAHA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2020 - 19:06, Güncelleme: 02.09.2020 - 19:06
 

BİR ERKEN SEÇİM İDDİASI DAHA

​​​​​​​Başkent Ankara, MHP'den ihraç edilen Cemal Enginyurt'un erken seçim iddiası ile bir kez daha gündem belirledi.
Geçtiğimiz haftalarda muhalefet kanadının erken seçim iddialarına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş net bir şekilde 'Hayır' cevabını verirken bugün de MHP'den ihraç edilen Cemal Enginyurt aynı iddiayı ortaya attı. Enginyurt'un ulusal gündeme de yansıyan ifadelerine göre Enginyurt "Önümüzdeki zaman diliminde yapılacak seçim, parlamenter sisteme dönülmüş bir seçim sisteminde yapılacaktır. Seçime girmeyi hedefleyen bütün partilere halisane uyarıdır. Bana göre, AK Parti için de ideal olan budur” şeklinde konuştu. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Başkent Ankara, MHP'den ihraç edilen Cemal Enginyurt'un erken seçim iddiası ile bir kez daha gündem belirledi.

Geçtiğimiz haftalarda muhalefet kanadının erken seçim iddialarına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş net bir şekilde 'Hayır' cevabını verirken bugün de MHP'den ihraç edilen Cemal Enginyurt aynı iddiayı ortaya attı.

Enginyurt'un ulusal gündeme de yansıyan ifadelerine göre Enginyurt "Önümüzdeki zaman diliminde yapılacak seçim, parlamenter sisteme dönülmüş bir seçim sisteminde yapılacaktır. Seçime girmeyi hedefleyen bütün partilere halisane uyarıdır. Bana göre, AK Parti için de ideal olan budur” şeklinde konuştu.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.