BİR DESTEK DE BAŞKAN ALBAYRAK'TAN

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2020 - 11:24, Güncelleme: 22.08.2020 - 11:24
 

BİR DESTEK DE BAŞKAN ALBAYRAK'TAN

​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Karadeniz'deki keşfe "Her arayan bulamaz ama bulanlar arayanlardır" sözleri ile destek verdi.
Şanlıurfa Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Fatih Sondaj Gemisi'nin Karadeniz'de 320 milyar metreküplük enerji rezervi bulmasına destek verdi. Başkan Albayrak, sosyal medyada #müjdelerolsun başlığı ile yaptığı paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hedefimiz, 2023 yılında Karadeniz gazını milletimizin kullanımına sunmaktır" sözlerini kullandı. Başkan Albayrak, sosyal medyadan yaptığı değerlendirmesinde "Her arayan bulamaz ama bulanlar arayanlardır. Karadeniz'de keşfedilen doğalgaz rezervinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.  CUMHURBAŞKANI MÜJDEYİ VERMİŞTİ Geçen gün Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası'nın açılış töreninde, "Cuma günü hayallerimizi süsleyen bir müjdeyi inşallah milletimize vereceğiz" açıklamasının ardından Başkan Erdoğan dün o müjdesini açıkladı. Başkan Erdoğan dün yaptığı konuşmasında "Fatih sondaj gemimiz Karadeniz'de 320 milyar metreküplük enerji rezervi buldu. Sondaj çalışmalarımız başlıyor. Fatih Sondaj gemimizi dualarla uğurladık o da bize büyük gurur yaşattı. İnşallah 2023'te vatandaşlarımız kendi evlerinde Karadeniz gazını kullanacaklar. Enerjide dışa bağımlılığı sıfıra indirmeye yönelik attığımız bu adım Türkiye'nin enerji alanında yaptığı en büyük keşiftir" dedi. Dünya medyası da Başkan Erdoğan'ın konuşmasını yakından takip ederek müjdeyi son dakika olarak servis etti.  (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Karadeniz'deki keşfe "Her arayan bulamaz ama bulanlar arayanlardır" sözleri ile destek verdi.

Şanlıurfa Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Fatih Sondaj Gemisi'nin Karadeniz'de 320 milyar metreküplük enerji rezervi bulmasına destek verdi. Başkan Albayrak, sosyal medyada #müjdelerolsun başlığı ile yaptığı paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hedefimiz, 2023 yılında Karadeniz gazını milletimizin kullanımına sunmaktır" sözlerini kullandı.

Başkan Albayrak, sosyal medyadan yaptığı değerlendirmesinde "Her arayan bulamaz ama bulanlar arayanlardır. Karadeniz'de keşfedilen doğalgaz rezervinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

CUMHURBAŞKANI MÜJDEYİ VERMİŞTİ

Geçen gün Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası'nın açılış töreninde, "Cuma günü hayallerimizi süsleyen bir müjdeyi inşallah milletimize vereceğiz" açıklamasının ardından Başkan Erdoğan dün o müjdesini açıkladı. Başkan Erdoğan dün yaptığı konuşmasında "Fatih sondaj gemimiz Karadeniz'de 320 milyar metreküplük enerji rezervi buldu. Sondaj çalışmalarımız başlıyor. Fatih Sondaj gemimizi dualarla uğurladık o da bize büyük gurur yaşattı. İnşallah 2023'te vatandaşlarımız kendi evlerinde Karadeniz gazını kullanacaklar. Enerjide dışa bağımlılığı sıfıra indirmeye yönelik attığımız bu adım Türkiye'nin enerji alanında yaptığı en büyük keşiftir" dedi. Dünya medyası da Başkan Erdoğan'ın konuşmasını yakından takip ederek müjdeyi son dakika olarak servis etti. 

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.