BİNGÖL'E ÇOK YAKIŞTI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2020 - 13:30, Güncelleme: 21.11.2020 - 13:30
 

BİNGÖL'E ÇOK YAKIŞTI

​​​​​​​Arıcılık faaliyetleri ile Türkiye markası olmaya devam eden Bingöl'ün değerleri Erdal Arıkan Başkanlığındaki Bingöl Belediyesi tarafından ilçe sokaklarına da yansıtılmaya başlandı.  
Bingöl'de alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal hayatın her alanına dokunan bir belediyecilik anlayışı ile yoluna devam eden Erdal Arıkan Başkanlığındaki Bingöl Belediyesi, il merkezindeki sokak ve caddeleri arı ve petek görünümlü ışıklandırmalarla süsledi. Vatandaşların da tam destek verdiği uygulamalarda Bingöl'ün değerlerini yansıtan çalışma sosyal medyada da gündem oldu. Fotoğraf sanatçılarının yanı sıra vatandaşların da görüntüleyerek paylaşım yaptığı fotoğraflar sosyal medyada en çok paylaşım gören iletiler arasına girdi. Belediyenin çalışmasına tam destek veren vatandaşlar, "Değerlerimizin en güzel şekilde yansıtılması bizleri sevindirdi. Başkan Arıkan ve ekibine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Enerji tasarrufunu ön planda tutarak gerçekleştirilen çalışmanın önümüzdeki süreçlerde Bingöl'ün diğer cadde ve sokaklarında da hayata geçirilmesi talep edildi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Arıcılık faaliyetleri ile Türkiye markası olmaya devam eden Bingöl'ün değerleri Erdal Arıkan Başkanlığındaki Bingöl Belediyesi tarafından ilçe sokaklarına da yansıtılmaya başlandı.  

Bingöl'de alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal hayatın her alanına dokunan bir belediyecilik anlayışı ile yoluna devam eden Erdal Arıkan Başkanlığındaki Bingöl Belediyesi, il merkezindeki sokak ve caddeleri arı ve petek görünümlü ışıklandırmalarla süsledi. Vatandaşların da tam destek verdiği uygulamalarda Bingöl'ün değerlerini yansıtan çalışma sosyal medyada da gündem oldu. Fotoğraf sanatçılarının yanı sıra vatandaşların da görüntüleyerek paylaşım yaptığı fotoğraflar sosyal medyada en çok paylaşım gören iletiler arasına girdi. Belediyenin çalışmasına tam destek veren vatandaşlar, "Değerlerimizin en güzel şekilde yansıtılması bizleri sevindirdi. Başkan Arıkan ve ekibine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Enerji tasarrufunu ön planda tutarak gerçekleştirilen çalışmanın önümüzdeki süreçlerde Bingöl'ün diğer cadde ve sokaklarında da hayata geçirilmesi talep edildi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.