BİNGÖL'DE SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2020 - 21:00, Güncelleme: 24.11.2020 - 21:00
 

BİNGÖL'DE SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

​​​​​​​Erdal Arıkan Başkanlığındaki Bingöl Belediyesi'nce İçmeler Mahallesindeki isale hattı çalışmaları tamamlandı.
Bingöl'de alt ve üst yapı çalışmaları hızla sürerken, Başkan Erdal Arıkan, İçmeler Mahallesi TOKİ Konutları’nı besleyen isale hattının 8 bin 500 metrelik bölümündeki yenileme çalışmalarının da tamamlandığını açıkladı. Bugün bölgeye giderek teknik ekiplerden bilgiler alan Başkan Arıkan, "Hayırlı Olsun" diyerek isale hattının faaliyete geçtiğini söyledi. Başkan Arıkan gün içerisinde ayrıca Kültür Caddesi’nde esnaf gezileri ile temaslarını sürdürdü. Esnafa "Hayırlı İşler" temennisinde bulunan Başkan Arıkan, talep ve önerileri dinlemeyi ihmal etmedi. Bingöl'ün ortak paydada buluşarak sorunlarına kalıcı çözümler ürettiğini belirten başkan Arıkan, kurumsal çalışmalar hakkında esnafa bilgiler verdi. Talep ve öneriler doğrultusunda kurumsal çalışmalar yön verdiklerini dile getiren Başkan Arıkan, bu anlamda taleplere hassasiyetle yaklaştıklarını sözlerine ekledi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Arıkan ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Erdal Arıkan Başkanlığındaki Bingöl Belediyesi'nce İçmeler Mahallesindeki isale hattı çalışmaları tamamlandı.

Bingöl'de alt ve üst yapı çalışmaları hızla sürerken, Başkan Erdal Arıkan, İçmeler Mahallesi TOKİ Konutları’nı besleyen isale hattının 8 bin 500 metrelik bölümündeki yenileme çalışmalarının da tamamlandığını açıkladı. Bugün bölgeye giderek teknik ekiplerden bilgiler alan Başkan Arıkan, "Hayırlı Olsun" diyerek isale hattının faaliyete geçtiğini söyledi.

Başkan Arıkan gün içerisinde ayrıca Kültür Caddesi’nde esnaf gezileri ile temaslarını sürdürdü. Esnafa "Hayırlı İşler" temennisinde bulunan Başkan Arıkan, talep ve önerileri dinlemeyi ihmal etmedi. Bingöl'ün ortak paydada buluşarak sorunlarına kalıcı çözümler ürettiğini belirten başkan Arıkan, kurumsal çalışmalar hakkında esnafa bilgiler verdi. Talep ve öneriler doğrultusunda kurumsal çalışmalar yön verdiklerini dile getiren Başkan Arıkan, bu anlamda taleplere hassasiyetle yaklaştıklarını sözlerine ekledi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Arıkan ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.