BİNGÖL'DE İŞLER YOLUNDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2020 - 09:48, Güncelleme: 14.10.2020 - 09:48
 

BİNGÖL'DE İŞLER YOLUNDA

​​​​​​​Erdal Arıkan Başkanlığındaki Bingöl Belediyesi ekipleri, alt yapıda bu kez TOKİ konutlarını besleyen içme suyu deplase çalışmalarına hız verdi.
Erdal Arıkan Başkanlığında rutin kış hazırlıklarını sürdüren Bingöl Belediyesi, bir yandan da alt ve üst yapı çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. 2020 Hizmet Yılı Planlama Programı çerçevesinde alt yapıda revizyonlar gerçekleştiren Bingöl Belediyesi ekipleri; son olarak İçmeler Mahallesi TOKİ konutlarını besleyen  4 bin 700 metrelik yeni içme suyu isale hattında deplase çalışmasını sürdürüyor. Şehir merkezinde ise yine alt yapıda düzenli olarak menfez temizleme, kanal bakım ve onarım uygulamalarını sürdüren Bingöl Belediyesi ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri de aynı gün içerisinde karşılayarak olası sorunlara anında müdahaleler gerçekleştiriyor. PANDEMİ HASSASİYETİ SÜRDÜRÜLÜYOR Koronavirüs sürecinde başarılı bir grafik çizen Bingöl Belediyesi, şehir merkezinde gerekli denetimlerine de kaldığı yerden devam ediyor. Vatandaş sağlığını ön planda tutan Bingöl Belediyesi Zabıtası, özellikle yoğunluğun yaşandığı bölgelerde esnafı ziyaret ederek sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına riayet edilmesi konusunda uyarılarda bulunuyor. Başkan Arıkan'ın da birebir takip ettiği uygulamalara tam destek veren vatandaşlar kendilerine yönelik her türlü hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Arıkan'a ve Bingöl Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Erdal Arıkan Başkanlığındaki Bingöl Belediyesi ekipleri, alt yapıda bu kez TOKİ konutlarını besleyen içme suyu deplase çalışmalarına hız verdi.

Erdal Arıkan Başkanlığında rutin kış hazırlıklarını sürdüren Bingöl Belediyesi, bir yandan da alt ve üst yapı çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. 2020 Hizmet Yılı Planlama Programı çerçevesinde alt yapıda revizyonlar gerçekleştiren Bingöl Belediyesi ekipleri; son olarak İçmeler Mahallesi TOKİ konutlarını besleyen  4 bin 700 metrelik yeni içme suyu isale hattında deplase çalışmasını sürdürüyor. Şehir merkezinde ise yine alt yapıda düzenli olarak menfez temizleme, kanal bakım ve onarım uygulamalarını sürdüren Bingöl Belediyesi ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri de aynı gün içerisinde karşılayarak olası sorunlara anında müdahaleler gerçekleştiriyor.

PANDEMİ HASSASİYETİ SÜRDÜRÜLÜYOR

Koronavirüs sürecinde başarılı bir grafik çizen Bingöl Belediyesi, şehir merkezinde gerekli denetimlerine de kaldığı yerden devam ediyor. Vatandaş sağlığını ön planda tutan Bingöl Belediyesi Zabıtası, özellikle yoğunluğun yaşandığı bölgelerde esnafı ziyaret ederek sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına riayet edilmesi konusunda uyarılarda bulunuyor. Başkan Arıkan'ın da birebir takip ettiği uygulamalara tam destek veren vatandaşlar kendilerine yönelik her türlü hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Arıkan'a ve Bingöl Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.