BİNGÖL'DE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2020 - 11:53, Güncelleme: 06.08.2020 - 11:53

BİNGÖL'DE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

Bingöl Belediyesi'nin son olarak 4 şeride çıkararak hizmete sunduğu Kurtuluş Caddesi uygulaması Bingöllülerden tam not aldı.
Doğu Anadolu'da AK Belediyeciliğin en güzel hizmetlerini halkı ile buluşturan Erdal Arıkan Başkanlığındaki Bingöl Belediyesi'nin uygulamaları dur durak demeden devam ediyor. Bingöl'ü daha da yaşanabilir bir şehir haline getirebilmek için alt ve üst yapının yanı sıra sosyal faaliyetlere önem veren Bingöl Belediyesi, son olarak 2 şerit halinde araç ve yaya trafiğini yoran Kurtuluş Caddesini, yol genişletme çalışmasıyla 4 şeride çıkardı. Bingöl Belediyesi'nin yeni uygulaması vatandaşlar tarafından da tam not aldı.   BAŞKAN ARIKAN YİNE SOKAKLARDA Makamda oturmak yerine sokaklarda vatandaşların yanında olmayı tercih eden Başkan Erdal Arıkan ise yine Bingöllülerin talep ve önerilerini dinledi. Gelen talepler üzerine kurumsal çalışmalara yön veren Başkan Arıkan, amaçlarının Bingöl halkına hizmetin en iyisini sunmak olduğunu söyledi. Bingöl genelinde bir takım düzenlemelerin devam edeceğinin sinyalini de veren Başkan Arıkan, 2020 Yılı Planlamasına kaldıkları yerden devam edeceklerini dile getirdi. (www.akbelediyeler.com)

BAŞKAN ARIKAN YİNE SOKAKLARDA