BİNGÖL'DE BİRLİK VE BERABERLİK VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2020 - 13:28, Güncelleme: 20.09.2020 - 13:28
 

BİNGÖL'DE BİRLİK VE BERABERLİK VAR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan ile birlikte Alevi vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.  
AK Belediyeciliğin en güzel örneklerinin sergilendiği Bingöl'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz; Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Milletvekili Feyzi Berdibek ve kamu kurum amirleri ile birlikte Alevi vatandaşların yoğunlukta yaşadığı Adaklı İlçesi Karer Bölgesi'nin muhtarları ile bir araya geldi. Bingöl'de yapılan yatırımların iletildiği muhtarların talep ve önerileri dinlenerek gerekli çalışmaların yapılması için planlamalar yapıldı. Buluşmada Başkan Arıkan da Bingöl'ün birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğine vurgu yaparak her vatandaşa eşit hizmet ilkesi ile yola devam ettiklerini söyledi. Buluşmanın ardından bir değerlendirme yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bugün Alevi vatandaşlarımızın, canlarımızın yoğun olarak yaşadığı Bingöl’ün Adaklı İlçesi Karer Bölgesi muhtarları ile samimi bir ortamda yararlı bir sohbet etme imkanı bulduk. Sohbetin devamını yeni yapılacak yoldan Karer’e giderek yapma kararı aldık" dedi. Başkan Arıkan da tüm vatandaşlara her zaman kapılarının açık olduğunu ve belediyenin kendi evleri olduğunu dile getirdi. (www.akbelediyeler.com)
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan ile birlikte Alevi vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.  

AK Belediyeciliğin en güzel örneklerinin sergilendiği Bingöl'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz; Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Milletvekili Feyzi Berdibek ve kamu kurum amirleri ile birlikte Alevi vatandaşların yoğunlukta yaşadığı Adaklı İlçesi Karer Bölgesi'nin muhtarları ile bir araya geldi.

Bingöl'de yapılan yatırımların iletildiği muhtarların talep ve önerileri dinlenerek gerekli çalışmaların yapılması için planlamalar yapıldı. Buluşmada Başkan Arıkan da Bingöl'ün birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğine vurgu yaparak her vatandaşa eşit hizmet ilkesi ile yola devam ettiklerini söyledi.

Buluşmanın ardından bir değerlendirme yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bugün Alevi vatandaşlarımızın, canlarımızın yoğun olarak yaşadığı Bingöl’ün Adaklı İlçesi Karer Bölgesi muhtarları ile samimi bir ortamda yararlı bir sohbet etme imkanı bulduk. Sohbetin devamını yeni yapılacak yoldan Karer’e giderek yapma kararı aldık" dedi.

Başkan Arıkan da tüm vatandaşlara her zaman kapılarının açık olduğunu ve belediyenin kendi evleri olduğunu dile getirdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.