BİNGÖL'DE AK BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2020 - 13:27, Güncelleme: 14.07.2020 - 13:27

BİNGÖL'DE AK BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

Bingöl Belediyesi, Başkan Erdal Arıkan'ın talimatlarıyla asfaltlama ve yol yapım çalışmalarına hız verdi.
Bingöl'de asfalt sezonunun en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Bingöl Belediyesi, Başkan Erdal Arıkan'ın talimatlarıyla ilçede gitmedik bölge bırakmıyor. Devam eden çalışmalarında halkın da takdirini kazanan Başkan Arıkan, uygulamaları bizzat takip ederek 2020 Yılı Planlamasını sürdürüyor. Başkan Arıkan son olarak Kurtuluş Caddesi’nde devam eden yol genişletme, yeni kaldırım ve duvar yapım çalışmalarını yerinde inceledi ve ekiplerden bilgi aldı. Çalışmaların bir an önce tamamlanarak hizmete sunulması için gereken tüm ekip ve personellerin seferber edildiğini belirten Başkan Arıkan, "Amacımız Bingöl halkına hizmetin en iyisini sunabilmektir. Bu doğrultuda emek veren tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Arıkan ayrıca,Çevre yolu-Kültür Mahallesi bağlantı yolunun BSK asfalt ile kaplandığını da sözlerine ekledi. (www.akbelediyeler.com)