BİNGÖL ORTAK PAYDADA BULUŞUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2020 - 11:19, Güncelleme: 18.11.2020 - 11:19

BİNGÖL ORTAK PAYDADA BULUŞUYOR

​​​​​​​Bingöl'de Gönül Belediyeciliğine hassasiyet gösteren Başkan Erdal Arıkan, bu kez Sanayi esnafı ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.
Bingöl'ü ortak paydada buluşturarak yapılması planlanan projeleri toplumun her kesimi ile görüşerek hayata geçirmeyi ilke edinen Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Sanayi Sitesi'nde esnafı ziyaret etti. Esnafın talep ve önerilerini birebir dinleyerek notlar alan Başkan Arıkan, kurumsal çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde Bingöl'ü yönetmek olduğunu belirten Başkan Arıkan, vatandaşlardan iletilen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalara yön verdiklerin söyledi. Başkan Arıkan temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmede "Bizler vaktimizi şehrimizin iyiliği için harcıyor, var gücümüzle hizmet üretmeye devam ediyoruz. Bu anlamda Sanayi esnafımız ve vatandaşlarımız ile de hasbihal edip talep ve önerilerini dinledik. Her talebi her öneriyi ilgili birimlerimize ilettik. Rabbim güç verdikçe vatandaşlarımızla bir olup kadim şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Bingöllü vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Arıkan ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)