BİNGÖL, BU ETKİNLİĞİ ÇOK SEVDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2020 - 12:34, Güncelleme: 14.09.2020 - 12:34
 

BİNGÖL, BU ETKİNLİĞİ ÇOK SEVDİ

​​​​​​​Bingöl Belediyesi’nce düzenlenen arabalı sinema etkinliklerinde bu hafta "Rafadan Tayfa Göbeklitepe" vardı. Etkinliğe çocuklar ve aileler yoğun ligi gösterdi.
Korona virüs önlemleri nedeniyle sinemaya gidemeyen vatandaşlar, Bingöl Belediyesinin hafta sonu düzenlediği arabalı sinema etkinliğinde buluştu. İlçe Terminali alanında düzenlenen etkinliğin ilk gününde ‘7. Koğuştaki Mucize’ ikinci gününde ise ‘Rafadan Tayfa Göbekli Tepe’ filmleri gösterildi. Maske takma şartıyla alana giren vatandaşlar araçlarının içinden, ekranın karşısına geçti. Organizasyonda açık hava sinemalarındaki nostalji de yaşatıldı. Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve ekipler tarafından vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz ikram edildi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte sinemaseverler, dev ekranda gişede büyük hasılat yapan ‘7. Koğuştaki Mucize’ filmini ile çocukların çok sevdiği ‘Rafadan Tayfa Göbekli Tepe’ filmlerini izledi. “BİNGÖL’DE İLK KEZ DÜZENLENDİ” Arabalı sinema gösteriminin Bingöl’de ilk kez düzenlendiğini belirten Başkan Arıkan, “Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talebi karşılıksız bırakmayarak sosyal mesafeyi koruyacak şekilde gerçekleştirdiğimiz ‘Arabalı Sinema’ etkinliklerimiz kapsamında ‘7. Koğuştaki Mucize’ ve ‘Rafadan Tayfa Göbekli Tepe’ filmleri büyük ilgiyle izlendi. Yeşilçam filmlerinde gördüğümüz o nostaljik ve güzel anları hep birlikte canlı canlı yaşadık. Arabalı sinema keyfine katılan tüm sinemaseverlere mısır ve gazoz ikramında da bulunduk. Vatandaşlarımızın maske ve sosyal mesafe kurallarına uyarak etkinliğimize katılım sağlamaları bizleri ayrıca mutlu etmiştir. İnşallah pandemi süreci boyunca kurallar çerçevesinde vatandaşlarımızı farklı etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz. Etkinliğimize katılım sağlayan vatandaşlarımız ile emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Etkinlik kapsamında dev ekranda film keyfi yaşayan vatandaşlar, Belediye Başkanı Erdal Arıkan’a teşekkür etti. Ailesiyle birlikte etkinliğe katılan Ahmet Dengeşik, "Pandemi süreciyle beraber zor günler geçiren halkımız, belediyemizin bu güzel, nazik jesti ile beraber uzun zamandır sinema salonlarının da kapalı olmasıyla sinemanın özlemini giderdi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz, halkımızın sinema özlemini giderdiler" şeklinde konuştu. Filmi ve etkinliği çok beğendiklerini aktaran Sema Çiftçi ise "Belediyemizin hazırlamış olduğu etkinliğe geldik. Çok memnun kaldık. Bingöl'de ilk defa böyle bir şey yapılıyor zaten. Sağolsun belediye başkanı geldi, katıldı ve ilgilendi" ifadelerini kullandı. Vatandaşlardan Şahap Demir de, "Bingöl için çok güzel bir organizasyon oldu. Bunun yanında mısır, gazoz ikram ettiler. Eşimle birlikte geldik ve çok memnun kaldık, emeği geçenlere teşekkür ederiz" diye konuştu. (Bingöl Belediyesi Basın Bürosu)
​​​​​​​Bingöl Belediyesi’nce düzenlenen arabalı sinema etkinliklerinde bu hafta "Rafadan Tayfa Göbeklitepe" vardı. Etkinliğe çocuklar ve aileler yoğun ligi gösterdi.

Korona virüs önlemleri nedeniyle sinemaya gidemeyen vatandaşlar, Bingöl Belediyesinin hafta sonu düzenlediği arabalı sinema etkinliğinde buluştu. İlçe Terminali alanında düzenlenen etkinliğin ilk gününde ‘7. Koğuştaki Mucize’ ikinci gününde ise ‘Rafadan Tayfa Göbekli Tepe’ filmleri gösterildi.

Maske takma şartıyla alana giren vatandaşlar araçlarının içinden, ekranın karşısına geçti. Organizasyonda açık hava sinemalarındaki nostalji de yaşatıldı. Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve ekipler tarafından vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz ikram edildi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte sinemaseverler, dev ekranda gişede büyük hasılat yapan ‘7. Koğuştaki Mucize’ filmini ile çocukların çok sevdiği ‘Rafadan Tayfa Göbekli Tepe’ filmlerini izledi.

“BİNGÖL’DE İLK KEZ DÜZENLENDİ”

Arabalı sinema gösteriminin Bingöl’de ilk kez düzenlendiğini belirten Başkan Arıkan, “Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talebi karşılıksız bırakmayarak sosyal mesafeyi koruyacak şekilde gerçekleştirdiğimiz ‘Arabalı Sinema’ etkinliklerimiz kapsamında ‘7. Koğuştaki Mucize’ ve ‘Rafadan Tayfa Göbekli Tepe’ filmleri büyük ilgiyle izlendi. Yeşilçam filmlerinde gördüğümüz o nostaljik ve güzel anları hep birlikte canlı canlı yaşadık. Arabalı sinema keyfine katılan tüm sinemaseverlere mısır ve gazoz ikramında da bulunduk. Vatandaşlarımızın maske ve sosyal mesafe kurallarına uyarak etkinliğimize katılım sağlamaları bizleri ayrıca mutlu etmiştir. İnşallah pandemi süreci boyunca kurallar çerçevesinde vatandaşlarımızı farklı etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz. Etkinliğimize katılım sağlayan vatandaşlarımız ile emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Etkinlik kapsamında dev ekranda film keyfi yaşayan vatandaşlar, Belediye Başkanı Erdal Arıkan’a teşekkür etti. Ailesiyle birlikte etkinliğe katılan Ahmet Dengeşik, "Pandemi süreciyle beraber zor günler geçiren halkımız, belediyemizin bu güzel, nazik jesti ile beraber uzun zamandır sinema salonlarının da kapalı olmasıyla sinemanın özlemini giderdi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz, halkımızın sinema özlemini giderdiler" şeklinde konuştu.

Filmi ve etkinliği çok beğendiklerini aktaran Sema Çiftçi ise "Belediyemizin hazırlamış olduğu etkinliğe geldik. Çok memnun kaldık. Bingöl'de ilk defa böyle bir şey yapılıyor zaten. Sağolsun belediye başkanı geldi, katıldı ve ilgilendi" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlardan Şahap Demir de, "Bingöl için çok güzel bir organizasyon oldu. Bunun yanında mısır, gazoz ikram ettiler. Eşimle birlikte geldik ve çok memnun kaldık, emeği geçenlere teşekkür ederiz" diye konuştu.

(Bingöl Belediyesi Basın Bürosu)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.