BİNGÖL BELEDİYESİ YASTA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2020 - 15:36, Güncelleme: 28.08.2020 - 15:36

BİNGÖL BELEDİYESİ YASTA

Beyin kanaması geçiren Bingöl Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Kaya, doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi.
Elazığ'a yolculuğu sırasında beyin kanaması geçiren Bingöl Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Kaya, Elazığ Şehir Hastanesinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ameliyata alındı. Geçirdiği ilk ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan Kaya, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.   BAŞKAN ARIKAN’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Ahmet Kaya’nın vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınlayarak, “Geçirdiği beyin kanaması sonucu Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde yaşam mücadelesi veren Belediye Meclis Üyemiz ve Doğu Anadolu Belediyeler Birliği Üyesi değerli ağabeyimiz Ahmet KAYA, hakkın rahmetine kavuştu. Rabbim rahmetiyle muamele etsin, mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verdi. Bu arada Bingöl Basınının da emektar isimlerinden olan Ahmet Kaya, 2003 yılında Bingölünsesi Gazetesini kurmuş ve son yerel seçimlerde belediye meclis üyesi seçilmişti.

BAŞKAN ARIKAN’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI