BESNİLİ KADINLAR DA ARTIK İSTİHDAMDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2020 - 10:34, Güncelleme: 01.10.2020 - 10:34
 

BESNİLİ KADINLAR DA ARTIK İSTİHDAMDA

​​​​​​​Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, belediye tarihinde bir ilki daha başararak Besnili kadınları istihdama kazandıracak protokole imzayı attı.
Besni'ye hizmetin en iyisini kazandırabilmek için bir yandan alt ve üst yapı çalışmalarını diğer yandan yeşil alan ve sosyal yaşama yönelik projelerini birer birer hayata geçiren Başkan Eyyüp Mehmet Emre bu kez kadınlara yönelik pozitif ayrıcalık kapsamında Besnili Kadınları istihdama kazandırıyor. Bölgesel Kalkınmanın yerel kalkınmadan başladığının farkında olan bir belediyecilik anlayışı ile uygulamalar gerçekleştiren Başkan Emre, Besni Belediyesi tarihinde bir ilke imza attı. Başkan Emre, yerel dinamikleri harekete geçirmek, toplumun dezavantajlı kesimlerinin ekonomik ve sosyal hayata daha aktif katılmalarını sağlamak ve istihdam edilebilirliği artırmak amacıya düzenlenen SOGEP 2020 Projesi kapsamında onaylanan el dokuma halıcılığı ile kadın işsizliğini çözmeyi hedefliyor. Proje ile ilgili İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Burhan Akyılmaz ile bir araya gelen ve protokole imzayı atan Başkan Emre, istihdama yönelik bu tür girişimlerinin devam edeceğini söyledi. Başkan Emre, yerel yönetimler olarak kadınlara ve gençlere her zaman pozitif ayrıcalık tanımaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, belediye tarihinde bir ilki daha başararak Besnili kadınları istihdama kazandıracak protokole imzayı attı.

Besni'ye hizmetin en iyisini kazandırabilmek için bir yandan alt ve üst yapı çalışmalarını diğer yandan yeşil alan ve sosyal yaşama yönelik projelerini birer birer hayata geçiren Başkan Eyyüp Mehmet Emre bu kez kadınlara yönelik pozitif ayrıcalık kapsamında Besnili Kadınları istihdama kazandırıyor.

Bölgesel Kalkınmanın yerel kalkınmadan başladığının farkında olan bir belediyecilik anlayışı ile uygulamalar gerçekleştiren Başkan Emre, Besni Belediyesi tarihinde bir ilke imza attı. Başkan Emre, yerel dinamikleri harekete geçirmek, toplumun dezavantajlı kesimlerinin ekonomik ve sosyal hayata daha aktif katılmalarını sağlamak ve istihdam edilebilirliği artırmak amacıya düzenlenen SOGEP 2020 Projesi kapsamında onaylanan el dokuma halıcılığı ile kadın işsizliğini çözmeyi hedefliyor.

Proje ile ilgili İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Burhan Akyılmaz ile bir araya gelen ve protokole imzayı atan Başkan Emre, istihdama yönelik bu tür girişimlerinin devam edeceğini söyledi. Başkan Emre, yerel yönetimler olarak kadınlara ve gençlere her zaman pozitif ayrıcalık tanımaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.