BESNİ'DEN BİR ÖRNEK PROJE DAHA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2020 - 11:43, Güncelleme: 03.09.2020 - 11:43

BESNİ'DEN BİR ÖRNEK PROJE DAHA

​​​​​​​Başkan Eyyup Mehmet Emre bu kez Sosyal Uyum Merkezi uygulamasını Besni'ye kazandırdıkları müjdesini verdi.
Adıyaman'da geçtiğimiz günlerde seçim vaatleri arasında yer alan Rehberlik ve Eğitim Merkezi'nin hizmete sunulduğu müjdesini veren Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, müjdeleri ardı ardına sıraladı. Başkan Emre bu kez 'Sosyal Uyum Merkezi' projesinin Besnililerin hizmetinde olduğunu söyledi.  GAP Bölge Kalkınma İdaresi desteği ile hayata kazandırılan Sosyal Uyum Merkezi çerçevesinde çocukların ders çalışabilecekleri,öğrenmelerini desteklemek amacıyla kodlama eğitimleri alabilecekleri ve sosyal aktiviteye uygun olarak mekânlar oluşturulduğunu belirten Başkan Emre, "Besni'mize hayırlı olsun" dedi. Merkezin ayrıca çocukların okula gönderilmeme, okula devamsızlık ve başarısızlık, çocuk işçiliği, suça yönelme ve madde bağımlılığı gibi sorunlarla mücadele edeceği öğrenildi. (www.akbelediyeler.com)