BESNİ'DE YEŞİLE DUYARLILIK SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2021 - 11:25, Güncelleme: 25.03.2021 - 11:25
 

BESNİ'DE YEŞİLE DUYARLILIK SÜRÜYOR

​​​​​​​Yeşil alan uygulamalarındaki kararlılığını sürdüren Besni Belediye Başkanı EYyüp Mehmet Emre'den ilçe halkına bir müjdeli haber daha geldi.
Besni'de kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmaya yönelik bir çok proje geliştiren Eyyüp Mehmet Emre Başkanlığındaki Besni Belediyesi çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. İlçede atıl durumda bulunan alanları bünyesine kazandırarak bu bölgeleri park hizmeti olarak vatandaşa sunan Besni Belediyesi'nde Başkan Eyyüp Mehmet Emre, son olarak Orman İşletme Müdürlüğünden 30 bin adet fidanın temin edildiği müjdesini paylaştı. Başkan Emre, temin edilen fidanların 3 biner adedinin şehir merkezindeki park ve bahçelerde, biner adedinin merkezdeki okullarda, muhtarlardan gelen talepler üzerine köy okullarında ve belde belediyelerinin jandarma karakollarına dikilmeleri için gönderildiğini dile getirdi. Orman İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne göndermiş oldukları 30.000 fidan için Besni halkı adına teşekkür eden Başkan Emre, "Yeşil bir Besni için Besni Belediye'miz tüm kurum çalışanları ile Geleceğe Nefes olmak için büyük bir gayret içerisindeyiz. Halkımızdan özellikle ağaca  ve çevreye duyarlı olmalarını rica ediyorum" dedi. Başkan Emre ve ekibinin yeşil alanlara yönelik yaklaşımı , ilçe halkı tarafından da süreç içerisinde yakından takip ediliyor ve takdirle karşılanıyordu. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Yeşil alan uygulamalarındaki kararlılığını sürdüren Besni Belediye Başkanı EYyüp Mehmet Emre'den ilçe halkına bir müjdeli haber daha geldi.

Besni'de kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmaya yönelik bir çok proje geliştiren Eyyüp Mehmet Emre Başkanlığındaki Besni Belediyesi çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. İlçede atıl durumda bulunan alanları bünyesine kazandırarak bu bölgeleri park hizmeti olarak vatandaşa sunan Besni Belediyesi'nde Başkan Eyyüp Mehmet Emre, son olarak Orman İşletme Müdürlüğünden 30 bin adet fidanın temin edildiği müjdesini paylaştı.

Başkan Emre, temin edilen fidanların 3 biner adedinin şehir merkezindeki park ve bahçelerde, biner adedinin merkezdeki okullarda, muhtarlardan gelen talepler üzerine köy okullarında ve belde belediyelerinin jandarma karakollarına dikilmeleri için gönderildiğini dile getirdi. Orman İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne göndermiş oldukları 30.000 fidan için Besni halkı adına teşekkür eden Başkan Emre, "Yeşil bir Besni için Besni Belediye'miz tüm kurum çalışanları ile Geleceğe Nefes olmak için büyük bir gayret içerisindeyiz. Halkımızdan özellikle ağaca  ve çevreye duyarlı olmalarını rica ediyorum" dedi.

Başkan Emre ve ekibinin yeşil alanlara yönelik yaklaşımı , ilçe halkı tarafından da süreç içerisinde yakından takip ediliyor ve takdirle karşılanıyordu.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.