BESNİ'DE HAFTA SONU KAR MESAİSİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2021 - 12:14, Güncelleme: 29.03.2021 - 12:14
 

BESNİ'DE HAFTA SONU KAR MESAİSİ

​​​​​​​Eyyüp Mehmet Emre Başkanlığındaki Besni Belediyesi, vatandaşların olumsuz hava koşullarından en asgari düzeyde etkilenmesi için  hafta sonu kar mesaisindeydi.
Alt ve üst yapıda uygulamaların dur durak demeden devam ettiği Besni'de yerel yönetim; kış sonuna doğru da aynı tempoda çalışmalarına devam ediyor. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra vatandaş talep ve önerilerine hassasiyetle yaklaşan Eyyüp Mehmet Emre Başkanlığındaki Besni Belediyesi, son olarak kar yağışının etkisini göstermesi ile birlikte ilçenin bir çok noktasında kar temizleme ve tuzlama uygulamalarını aralıksız sürdürdü. Başkan Emre'nin birebir takip ettiği çalışmalar çerçevesinde ekipler ilçe merkezindeki ana arterlerde uygulamalarını yoğunlaştırdı. Hafta sonu gece gündüz demeksizin devam eden çalışmalar vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanırken Başkan Emre yaptığı değerlendirmesinde "Belediye personeli arkadaşlarımız tarafından başlatılan kar temizleme ve tuzlama çalışmaları,yoğun kar yağışının ardından vatandaşlarımızın ulaşım başta olmak üzere günlük yaşamda her hangi bir mağduriyet yaşamaması adına çalışmalarına aralıksız devam etmektedir" dedi. Başkan Emre olası benzer süreçlerde yine tüm Besni Belediyesi ekiplerinin koordineli bir şekilde planlama dahilinde gerekli müdahaleleri gerçekleştirmeye devam edeceğini sözlerine eklerken ekiplerin karla mücadeledeki yoğun çalışması Besni halkı tarafından tam not aldı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Eyyüp Mehmet Emre Başkanlığındaki Besni Belediyesi, vatandaşların olumsuz hava koşullarından en asgari düzeyde etkilenmesi için  hafta sonu kar mesaisindeydi.

Alt ve üst yapıda uygulamaların dur durak demeden devam ettiği Besni'de yerel yönetim; kış sonuna doğru da aynı tempoda çalışmalarına devam ediyor. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra vatandaş talep ve önerilerine hassasiyetle yaklaşan Eyyüp Mehmet Emre Başkanlığındaki Besni Belediyesi, son olarak kar yağışının etkisini göstermesi ile birlikte ilçenin bir çok noktasında kar temizleme ve tuzlama uygulamalarını aralıksız sürdürdü. Başkan Emre'nin birebir takip ettiği çalışmalar çerçevesinde ekipler ilçe merkezindeki ana arterlerde uygulamalarını yoğunlaştırdı. Hafta sonu gece gündüz demeksizin devam eden çalışmalar vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanırken Başkan Emre yaptığı değerlendirmesinde "Belediye personeli arkadaşlarımız tarafından başlatılan kar temizleme ve tuzlama çalışmaları,yoğun kar yağışının ardından vatandaşlarımızın ulaşım başta olmak üzere günlük yaşamda her hangi bir mağduriyet yaşamaması adına çalışmalarına aralıksız devam etmektedir" dedi.

Başkan Emre olası benzer süreçlerde yine tüm Besni Belediyesi ekiplerinin koordineli bir şekilde planlama dahilinde gerekli müdahaleleri gerçekleştirmeye devam edeceğini sözlerine eklerken ekiplerin karla mücadeledeki yoğun çalışması Besni halkı tarafından tam not aldı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.