BESNİ'DE BİRLİK VE BERABERLİK VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2020 - 14:59, Güncelleme: 20.10.2020 - 14:59

BESNİ'DE BİRLİK VE BERABERLİK VAR

​​​​​​​Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, muhtarlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.
Besni'de değişimin ve gelişimin mimarı olan Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre; gönül belediyeciliği örneği sergilemeye devam ediyor. İlçede alt ve üst yapının yanı sıra hayata geçirdiği projelerle Besni'nin geleceğine yön veren Başkan Emre, 'Birlikte Yönetim' anlayışıyla bu kez muhtarlarla buluştu. Toplumun her kesimi ile düzenli olarak görüşmeler gerçekleştirmek ve ortak paydada buluşmayı gelenek haline getiren Başkan Emre; 19 Ekim Muhtarlar Günü programı kapsamında İlçe Kaymakamı Nazlı Demir ile beraber 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı. Programın ardından gelenek haline getirdiği buluşma ve istişarelerini sürdüren Başkan Emre, muhtarlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Amaçlarının Besni'yi birlik ve beraberlik içerisinde yönetmek olduğunu dile getiren Başkan Emre, bu anlamda muhtarlara önem verdiklerini belirtti. Başkan Emre ardından yaptığı değerlendirmesinde, "Besnili muhtarlarımız olmak üzere tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi. Besnili muhtarlar da Başkan Emre'nin sürekli olarak kendilerini ziyaret ettiğini belirterek yaklaşımlarından dolayı Başkan Emre ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)