BESNİ BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2020 - 14:33, Güncelleme: 15.10.2020 - 14:33

BESNİ BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

​​​​​​​Eyyüp Mehmet Emre Başkanlığı'ndaki Besni Belediyesi, yeni park alanları oluşturarak vatandaşlardan tam destek görüyor.
AK Belediyeciliğin Adıyaman'daki örnek adreslerinden Besni'de Eyyüp Mehmet Emre Başkanlığındaki Besni Belediyesi dur durak demeden çalışmalarına devam ediyor. İlçede alt ve üst yapının yanı sıra sosyal yaşama yönelik uygulamalar gerçekleştiren Besni Belediyesi, bir yandan da ilçede kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmayı hedefliyor. Besnili vatandaşların aileleri ile gelerek dinlenebilecekleri alanlar oluşturmaya devam eden Besni Belediyesi ekipleri son olarak 15 Temmuz Şehitler Mahallesinde benzer bir çalışma başlattı. İçerisinde çocukların da eğlenebilecekleri sosyal donatıların yer alacağı park çalışmaları tüm hızıyla sürerken Başkan Eyyüp Mehmet Emre, çalışmanın tüm mahalle ve ilçe halkına hayırlı olmasını diledi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik her türlü hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Emre'ye ve Besni Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)