BATTALGAZİ'DEN SEVİNDİREN GÖRÜNTÜLER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2020 - 13:45, Güncelleme: 03.12.2020 - 13:45

BATTALGAZİ'DEN SEVİNDİREN GÖRÜNTÜLER

​​​​​​​Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, her defasında bir araya gelmeye özen gösterdiği engelli bireyleri bu kez evlerinde ziyaret etti.
Battalgazi'de toplumun her kesimi ile görüşerek ortak paydada buluşmaya özen gösteren Başkan Osman Güder, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında her defasında bir araya geldiği engelli bireyleri bu kez evlerinde ziyaret etti. Sıcak görüntülerin yaşandığı ziyaretlerde Başkan Güder, engelli bireyler ve aileleri ile yakından ilgilenerek Battalgazi olarak büyük bir aile olduklarını yineledi. Kurumsal çalışmaları da ziyaretlerine aktaran Başkan Güder, ailelerin her türlü ihtiyacı için kapılarının 24 saat kendilerin açık olduğunu söyledi. Başkan Güder ziyaretleri ile ilgili değerlendirmesinde "Battalgazi’de özel gereksinimi bulunan tüm kardeşlerimizin her türlü ihtiyacını ve taleplerini karşılamak için çalışıyoruz. Kardeşlerimizi evlerinde ziyaret ederek, hoş sohbetlerine ortak olduk. Kardeşlerimizin ve ailelerinin güler yüzü ve samimiyeti her şeye değer. Bizler sadece 3 Aralık’ta değil her zaman birlikteyiz" ifadelerini kullandı. Başkan Güder gün içersinde bir çok ziyaretler gerçekleştirerek takdirleri toplayan isim oldu. (www.akbelediyeler.com)