BATTALGAZİ'DE İŞLER YOLUNDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2020 - 12:50, Güncelleme: 21.10.2020 - 12:50
 

BATTALGAZİ'DE İŞLER YOLUNDA

​​​​​​​Battalgazi'de vatandaşa hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Güder ve ekibi vatandaşlardan destek görmeye devam ediyor.
Malatya Battalgazi'de alt ve üst yapının yanı sıra sosyal yaşama yönelik faaliyetleri ve Gönül Belediyeciliği uygulamaları ile gönülleri fetheden Osman Güder Başkanlığındaki Battalgazi Belediyesi, çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Başkan Osman Güder'in birebir takip ettiği uygulamalarda ekipler bir yandan yol çalışmaları, temizlik ve dezenfekte çalışmaları sürdürürken, ilçede vatandaşların talep ve önerilerine hassasiyetle yaklaşıyor. Battalgazi'ye hizmetin en iyisini sunabilmek için çalışkan bir kadroyla yola devam ettiklerini belirten Başkan Güder yaptığı değerlendirmesinde, "Gönlünde hizmet aşkı olanın ilçesi de gülistan olur. Bizler Battalgazi Belediyesi olarak hizmete yürümüyor, koşuyoruz. Tüm personellerimiz Battalgazi için gecesini gündüzüne katıyor. Tüm mesai arkadaşlarıma gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum" dedi. BAŞKAN GÜDER'DEN BİR ANLAMLI ZİYARET DAHA Battalgazi'de Gönül Belediyeciliği elçisi haline gelen Başkan Güder son olarak Yetimler için farkındalık oluşturmak adına “Yetimler İçin Pedal Çeviriyoruz” sloganıyla yola çıkan ve bisikletiyle 17 il dolaştıktan sonra Battalgazi'ye gelen İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı gönüllülerinden İhsan Kılıç'ı karşıladı. Kılıç'ı duyarlılığından dolayı tebrik eden Başkan Kılınç, dar gelirli ailelere ve yetimlere yönelik sosyal projelerini Kılınç'a aktardı. Başkan Güder'in kendisini karşılamasını hiç bir zaman unutmayacağını söyleyen Kılınç ise duyarlı yaklaşımlarından dolayı Başkan Kılınç'a teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Battalgazi'de vatandaşa hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Güder ve ekibi vatandaşlardan destek görmeye devam ediyor.

Malatya Battalgazi'de alt ve üst yapının yanı sıra sosyal yaşama yönelik faaliyetleri ve Gönül Belediyeciliği uygulamaları ile gönülleri fetheden Osman Güder Başkanlığındaki Battalgazi Belediyesi, çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Başkan Osman Güder'in birebir takip ettiği uygulamalarda ekipler bir yandan yol çalışmaları, temizlik ve dezenfekte çalışmaları sürdürürken, ilçede vatandaşların talep ve önerilerine hassasiyetle yaklaşıyor.

Battalgazi'ye hizmetin en iyisini sunabilmek için çalışkan bir kadroyla yola devam ettiklerini belirten Başkan Güder yaptığı değerlendirmesinde, "Gönlünde hizmet aşkı olanın ilçesi de gülistan olur. Bizler Battalgazi Belediyesi olarak hizmete yürümüyor, koşuyoruz. Tüm personellerimiz Battalgazi için gecesini gündüzüne katıyor. Tüm mesai arkadaşlarıma gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

BAŞKAN GÜDER'DEN BİR ANLAMLI ZİYARET DAHA

Battalgazi'de Gönül Belediyeciliği elçisi haline gelen Başkan Güder son olarak Yetimler için farkındalık oluşturmak adına “Yetimler İçin Pedal Çeviriyoruz” sloganıyla yola çıkan ve bisikletiyle 17 il dolaştıktan sonra Battalgazi'ye gelen İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı gönüllülerinden İhsan Kılıç'ı karşıladı. Kılıç'ı duyarlılığından dolayı tebrik eden Başkan Kılınç, dar gelirli ailelere ve yetimlere yönelik sosyal projelerini Kılınç'a aktardı. Başkan Güder'in kendisini karşılamasını hiç bir zaman unutmayacağını söyleyen Kılınç ise duyarlı yaklaşımlarından dolayı Başkan Kılınç'a teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.