BATTALGAZİ YENİ YAŞAM ALANLARINA KAVUŞUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2020 - 16:20, Güncelleme: 13.08.2020 - 16:20
 

BATTALGAZİ YENİ YAŞAM ALANLARINA KAVUŞUYOR

​​​​​​​Battalgazi'de yeşil alan çalışmalarına ağırlık veren Başkan Osman Güder, çalışmaları inceledi.
Yaz dönemi çalışma sezonunu en iyi şekilde değerlendiren Battalgazi Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra ilçede kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmaya yönelik uygulamalarını sürdürüyor. 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde son olarak Beydağı Mahallesi Eğitim Sokak’ta 2 bin 800 metrekarelik alan üzerinde yapımı devam eden park çalışmalarını inceleyen Başkan Osman Güder, çalışmalar hakkında ekiplerden bilgiler aldı. Temaslarında vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Güder, amaçlarının vatandaşların aileleri ile birlikte rahatça giderek dinlenebileceği yeni yaşam alanları oluşturmak olduğunu söyledi. İçerisinde fitness grubu, oturma bölümleri ve çocuk oyun alanlarının yer aldığı parktaki çalışmaların kısa bir sürede tamamlanacağını da belirten Başkan Güder, önümüzdeki süreçlerde benzer uygulamaların ilçenin diğer bölgelerinde de yapılacağını dile getirdi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Güder'e ve Battalgazi Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Battalgazi'de yeşil alan çalışmalarına ağırlık veren Başkan Osman Güder, çalışmaları inceledi.

Yaz dönemi çalışma sezonunu en iyi şekilde değerlendiren Battalgazi Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra ilçede kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmaya yönelik uygulamalarını sürdürüyor. 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde son olarak Beydağı Mahallesi Eğitim Sokak’ta 2 bin 800 metrekarelik alan üzerinde yapımı devam eden park çalışmalarını inceleyen Başkan Osman Güder, çalışmalar hakkında ekiplerden bilgiler aldı.

Temaslarında vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Güder, amaçlarının vatandaşların aileleri ile birlikte rahatça giderek dinlenebileceği yeni yaşam alanları oluşturmak olduğunu söyledi. İçerisinde fitness grubu, oturma bölümleri ve çocuk oyun alanlarının yer aldığı parktaki çalışmaların kısa bir sürede tamamlanacağını da belirten Başkan Güder, önümüzdeki süreçlerde benzer uygulamaların ilçenin diğer bölgelerinde de yapılacağını dile getirdi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Güder'e ve Battalgazi Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.