BASKİL'DE HİZMETTE GECE-GÜNDÜZ AYRIMI YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2020 - 09:25, Güncelleme: 27.07.2020 - 09:25
 

BASKİL'DE HİZMETTE GECE-GÜNDÜZ AYRIMI YOK

Vatandaşların hassasiyetine her zaman duyarlılık gösteren Elazığ Baskil Belediyesi, yaklaşımı ile ilçe halkının takdirini kazanıyor.
Baskil Belediye Başkanı Av. İhsan Akmurat, “İlçe merkezimizde su kesintisine sebebiyet veren ana hattaki arızanın giderilmesi için ekiplerimizin çalışmaları devam etmektedir.  Akşamın bu saatinde fedakarca çalışan ekibimize, anlayışınızdan dolayı Aziz hemşerilerime teşekkür ederim” dedi.   “HALKIN HİZMETKÂRI OLAN BİR BAŞKAN GÖRMEK BİZİ MUTLU EDİYOR” İlçe sakinleri de Başkan Akmurat’ın duyarlılığına ve çalışanların emeğine teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Vatandaşlar, “AK Parti ilkelerine yaraşır halkın hizmetkârlığını benimsemiş bir başkan görmek bizi mutlu ediyor Allah razı olsun. Göstermiş olduğunuz hassasiyetten dolayı başta siz olmak üzere çalışan ekiplere şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
Vatandaşların hassasiyetine her zaman duyarlılık gösteren Elazığ Baskil Belediyesi, yaklaşımı ile ilçe halkının takdirini kazanıyor.

Baskil Belediye Başkanı Av. İhsan Akmurat, “İlçe merkezimizde su kesintisine sebebiyet veren ana hattaki arızanın giderilmesi için ekiplerimizin çalışmaları devam etmektedir.  Akşamın bu saatinde fedakarca çalışan ekibimize, anlayışınızdan dolayı Aziz hemşerilerime teşekkür ederim” dedi.

 

“HALKIN HİZMETKÂRI OLAN BİR BAŞKAN GÖRMEK BİZİ MUTLU EDİYOR”

İlçe sakinleri de Başkan Akmurat’ın duyarlılığına ve çalışanların emeğine teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Vatandaşlar, “AK Parti ilkelerine yaraşır halkın hizmetkârlığını benimsemiş bir başkan görmek bizi mutlu ediyor Allah razı olsun. Göstermiş olduğunuz hassasiyetten dolayı başta siz olmak üzere çalışan ekiplere şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.