BASKİL'DE HİZMETLER DEVAM EDİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2020 - 14:13, Güncelleme: 31.08.2020 - 14:13
 

BASKİL'DE HİZMETLER DEVAM EDİYOR

​​​​​​​İhsan Akmurat Başkanlığındaki Baskil Belediyesi tarafından sağlanan iki adet otobüs yarından itibaren halkın hizmetine sunuluyor.
Baskil halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Av. İhsan Akmurat'ın girişimleri ile ilçeye kazandırılan iki otobüs yarından itibaren halkın hizmetine sunuluyor. Alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra ulaşımda da konforlu ve güvenli yolculuk sağlayabilmek için yatırımlarını sürdüren Av. İhsan Akmurat'ın benzer girişimleri vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Araç parkında otobüsleri inceleyen Başkan Akmurat amaçlarının AK Belediyecilik örneğini en güzel şekilde hizmetle buluşturmak olduğunu söyledi. Ardından yine aynı şekilde belediye bünyesine kazandırılan bir adet kamyon ve arazözü de inceleyen Başkan Akmurat "Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Çalışmalarımızda ve hizmetlerimizde vites yükselterek yola devam edeceğiz" dedi. Başkan Akmurat'ın çalışmalarından memnun olan Baskil halkı da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Akmurat'a ve Baskil Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​İhsan Akmurat Başkanlığındaki Baskil Belediyesi tarafından sağlanan iki adet otobüs yarından itibaren halkın hizmetine sunuluyor.

Baskil halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Av. İhsan Akmurat'ın girişimleri ile ilçeye kazandırılan iki otobüs yarından itibaren halkın hizmetine sunuluyor. Alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra ulaşımda da konforlu ve güvenli yolculuk sağlayabilmek için yatırımlarını sürdüren Av. İhsan Akmurat'ın benzer girişimleri vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Araç parkında otobüsleri inceleyen Başkan Akmurat amaçlarının AK Belediyecilik örneğini en güzel şekilde hizmetle buluşturmak olduğunu söyledi.

Ardından yine aynı şekilde belediye bünyesine kazandırılan bir adet kamyon ve arazözü de inceleyen Başkan Akmurat "Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Çalışmalarımızda ve hizmetlerimizde vites yükselterek yola devam edeceğiz" dedi.

Başkan Akmurat'ın çalışmalarından memnun olan Baskil halkı da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Akmurat'a ve Baskil Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.