BASKİL BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2020 - 13:35, Güncelleme: 19.08.2020 - 13:35
 

BASKİL BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

​​​​​​​İhsan Akmurat Başkanlığındaki Elazığ Baskil Belediyesi, çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor.
Elazığ Baskil Belediyesi, yaz çalışma sezonunu en iyi şekilde değerlendirmeye devam ediyor. İlçe merkezinde alt ve üst yapı çalışmalarına kaldığı yerden devam eden İhsan Akmurat Başkanlığındaki Baskil Belediyesi, son olarak Cumhuriyet Mahallesi İlhanlar Sokakta başlatılan altyapı ve parke çalışmalarında sona yaklaştı. Mahalle sakinlerini yazın tozlu, kışın ise çamurlu yollardan kurtarmak adına yapılan çalışmalar tam not aldı. Çalışmaları inceleyerek ekiplerden bilgiler alan Başkan Akmurat, benzer uygulamaların önümüzdeki süreçlerde ilçenin diğer bölgelerinde de süreceğini söyledi. Temaslarında vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan AKmurat, talep ve önerileri dinledi. Başkan Akmurat yaptığı kısa değerlendirmesinde, "Çalışmaya ve ilçemizi güzelleştirmeye devam ediyoruz" dedi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Akmurat'a ve Baskil Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​İhsan Akmurat Başkanlığındaki Elazığ Baskil Belediyesi, çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor.

Elazığ Baskil Belediyesi, yaz çalışma sezonunu en iyi şekilde değerlendirmeye devam ediyor. İlçe merkezinde alt ve üst yapı çalışmalarına kaldığı yerden devam eden İhsan Akmurat Başkanlığındaki Baskil Belediyesi, son olarak Cumhuriyet Mahallesi İlhanlar Sokakta başlatılan altyapı ve parke çalışmalarında sona yaklaştı. Mahalle sakinlerini yazın tozlu, kışın ise çamurlu yollardan kurtarmak adına yapılan çalışmalar tam not aldı. Çalışmaları inceleyerek ekiplerden bilgiler alan Başkan Akmurat, benzer uygulamaların önümüzdeki süreçlerde ilçenin diğer bölgelerinde de süreceğini söyledi. Temaslarında vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan AKmurat, talep ve önerileri dinledi. Başkan Akmurat yaptığı kısa değerlendirmesinde, "Çalışmaya ve ilçemizi güzelleştirmeye devam ediyoruz" dedi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Akmurat'a ve Baskil Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.