BAŞKAN ZORLUOĞLU YİNE SAHADA

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2021 - 11:44, Güncelleme: 30.01.2021 - 11:44
 

BAŞKAN ZORLUOĞLU YİNE SAHADA

​​​​​​​Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleriyle halkın talep ve sorunlarını yerinde dinlemeye devam ediyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun Şalpazarı ilçesine gerçekleştirdiği ziyarete, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, TİSKİ Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz Görmüş ve ilgili daire başkanları eşlik etti. Başkan Zorluoğlu’nun Şalpazarı ziyareti; ilçe yetkilileri, muhtarlar, esnaf ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. İLÇE YETKİLİLERİNİ ZİYARET ETTİ Başkan Zorluoğlu ziyaretleri kapsamında Şalpazarı Kaymakamı Uğur Ünsal’ı makamında ziyaret etti.  Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’a da ziyaret gerçekleştiren Başkan Zorluoğlu, ilçe sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. İlçelerinde yapılan ve yapılması gereken projelerle ilgili Başkan Zorluoğlu’nu bilgilendiren Kurukız, belediye binası içerisinde yapılacak Meclis salonuna Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman’ın isminin verileceğini de açıkladı. AK Parti ve MHP Şalpazarı ilçe başkanlıklarını da ziyaret eden Başkan Zorluoğlu, daha sonra Şıhkıranı Mahallesi’ne giderek içme suyu projesi çalışmalarını inceledi. 18 İLÇENİN BAŞKANIYIM İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Göreve geldiğimiz günden itibaren tüm ilçelerimize olduğu gibi Şalpazarı’na da gücümüz nispetinde dokunmaya gayret gösterdik. Seçilirken sadece Trabzon merkeze değil, 18 ilçenin tamamına belediye başkanlığı yapacağımızı ve kaynaklarımızı adil şekilde dağıtacağımızı ifade etmiştik. Çalışmalarımıza bu anlayışla devam ediyoruz. Bu çerçevede geçtiğimiz sezon Şalpazarı’nda kırsalda ciddi şekilde yol çalışmalarımız oldu. Sanat yapısı ve içme suyu çalışmaları gerçekleştirdik” diye konuştu. TÜM MAHALLELERİ SAĞLIKLI İÇME SUYUNA KAVUŞTURACAĞIZ Şalpazarı halkının sağlıklı içme suyundan yararlanması için de çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Zorluoğlu, “Şu anda Şalpazarı merkezde arıtma tesisinin devreye girmesinden sonra içilen suyun kalitesini ilçe halkı biliyor. Şimdi de hedefimiz Şalpazarı’nın 30 mahallesinin tamamına yeterli içme suyunu sağlayacak büyük bir çalışma. Şıhkıranı Mahallesi’ne çıktık ve  oradan araziye baktık. İnşallah büyük bir gölet yapmak suretiyle yukarıda bir içme suyu arıtma tesisi hayata geçirerek, mahallelerimizi sağlıklı içme suyuna kavuşturmak istiyoruz. Bu bizim için çok önemli projelerimizden bir tanesi” ifadelerini kullandı. (Kaynak: Trabzon Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı)
​​​​​​​Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleriyle halkın talep ve sorunlarını yerinde dinlemeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun Şalpazarı ilçesine gerçekleştirdiği ziyarete, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, TİSKİ Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz Görmüş ve ilgili daire başkanları eşlik etti. Başkan Zorluoğlu’nun Şalpazarı ziyareti; ilçe yetkilileri, muhtarlar, esnaf ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

İLÇE YETKİLİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Başkan Zorluoğlu ziyaretleri kapsamında Şalpazarı Kaymakamı Uğur Ünsal’ı makamında ziyaret etti.  Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’a da ziyaret gerçekleştiren Başkan Zorluoğlu, ilçe sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. İlçelerinde yapılan ve yapılması gereken projelerle ilgili Başkan Zorluoğlu’nu bilgilendiren Kurukız, belediye binası içerisinde yapılacak Meclis salonuna Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman’ın isminin verileceğini de açıkladı. AK Parti ve MHP Şalpazarı ilçe başkanlıklarını da ziyaret eden Başkan Zorluoğlu, daha sonra Şıhkıranı Mahallesi’ne giderek içme suyu projesi çalışmalarını inceledi.

18 İLÇENİN BAŞKANIYIM

İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Göreve geldiğimiz günden itibaren tüm ilçelerimize olduğu gibi Şalpazarı’na da gücümüz nispetinde dokunmaya gayret gösterdik. Seçilirken sadece Trabzon merkeze değil, 18 ilçenin tamamına belediye başkanlığı yapacağımızı ve kaynaklarımızı adil şekilde dağıtacağımızı ifade etmiştik. Çalışmalarımıza bu anlayışla devam ediyoruz. Bu çerçevede geçtiğimiz sezon Şalpazarı’nda kırsalda ciddi şekilde yol çalışmalarımız oldu. Sanat yapısı ve içme suyu çalışmaları gerçekleştirdik” diye konuştu.

TÜM MAHALLELERİ SAĞLIKLI İÇME SUYUNA KAVUŞTURACAĞIZ

Şalpazarı halkının sağlıklı içme suyundan yararlanması için de çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Zorluoğlu, “Şu anda Şalpazarı merkezde arıtma tesisinin devreye girmesinden sonra içilen suyun kalitesini ilçe halkı biliyor. Şimdi de hedefimiz Şalpazarı’nın 30 mahallesinin tamamına yeterli içme suyunu sağlayacak büyük bir çalışma. Şıhkıranı Mahallesi’ne çıktık ve  oradan araziye baktık. İnşallah büyük bir gölet yapmak suretiyle yukarıda bir içme suyu arıtma tesisi hayata geçirerek, mahallelerimizi sağlıklı içme suyuna kavuşturmak istiyoruz. Bu bizim için çok önemli projelerimizden bir tanesi” ifadelerini kullandı.

(Kaynak: Trabzon Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.