BAŞKAN ZEYBEK ANKARA'DA TEMASLARDA BULUNDU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2020 - 18:30, Güncelleme: 23.07.2020 - 18:30

BAŞKAN ZEYBEK ANKARA'DA TEMASLARDA BULUNDU

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Ankara’da temaslarda bulundu. Bakanlıklara ziyarette bulunan Başkan Zeybek, Afyonkarahisar'da devam eden yatırımlar ve yapılması planlanan projeler için destek istedi.
Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen ve İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban ile birlikte Ankara’ya giden Başkan Zeybek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan’ı makamında ziyaret etti.   AFYON BELEDİYESİ’NE SON SİSTEM İTFAİYE ARACI Ziyarette “Eski Afyon” olarak bilinen tarihi mekânlarımız da devam eden sokak sağlıklaştırma çalışmaları, Kentsel Dönüşüm, TOKİ ve Cirit Kayalıkları Millet Bahçesi projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bakanlığı bünyesinde Afyonkrahisar’a yapılması planlanan yatırımların takipçisi olduğunu ifade ederek her türlü desteği vereceklerini söyledi. Bakan Kurum ayrıca Belediye araç filosuna son sistem bir itfaiye aracı için hibe desteğinde bulundu.   BAKAN KASAPOĞLU “HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİM” Afyonkarahisar heyetinin bir sonraki durağı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu oldu. Ziyarette Bakan Kasapoğlu’na ilde yapılması planlanan Spor Lisesi ve Sahipata Mahallesi’nde mücbir sebeplerden dolayı inşaatı yarım kalan Kapalı Spor Salonu hakkında bilgi verildi. Bakan Kasapoğlu, spor salonu inşaatına en kısa sürede başlanması konusunda gerekli desteği vereceklerini söyledi. Ziyarette okullara spor salonu yapımı ve süresi biten Zafer Spor Kompleksinin tekrar Belediyemize tahsisi konuları da istişare edildi.   AFYONKARAHİSAR’IN KÜLTÜR VE TURZİM POTANSİYELİ DEĞERLENDİRİLDİ Ankara temasları Vali Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan ile devam etti. Ziyarette ilin kültürel ve turizm potansiyelini arttırmaya yönelik yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunularak UNESCO tarafından Gastronomi Alanında Yaratıcı Şehirler Ağına dahil olan şehrimizle ilgili önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar değerlendirildi.   MEVCUT MÜZE ALANI MİLLET BAHÇESİ OLACAK Yeniden ihaleye çıkan müze inşaatının da görüşüldüğü ziyarette mevcut Müze alanının Millet Bahçesine dönüştürülmesi yönünde alan karar istişare edildi.   SON ZİYARET BAKAN SOYLU’YA Heyetin son ziyareti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya oldu. Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Milletvekillerimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in katıldığı ziyarette ilçelerimizde yapılması planlanan hükümet konakları ve Afyonkarahisar’ın asayiş ve güvenlik açısından genel durumu ile yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.   BAŞKAN’DAN BAKANLARA “TEŞEKKÜR” Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Zeybek, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Belediyenin yatırımlarına olan desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Zeybek, “Memleketimize yapılması planlanan her yatırımın takipçisiyiz. Afyon’a eserler kazandırmak için gayret gösteriyoruz” dedi. (www.akbelediyeler.com)

AFYON BELEDİYESİ’NE SON SİSTEM İTFAİYE ARACI

BAKAN KASAPOĞLU “HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİM”

AFYONKARAHİSAR’IN KÜLTÜR VE TURZİM POTANSİYELİ DEĞERLENDİRİLDİ