BAŞKAN ZEYBEK, AFYONKARAHİSAR İÇİN ANKARA'DA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2020 - 01:00, Güncelleme: 13.08.2020 - 01:00
 

BAŞKAN ZEYBEK, AFYONKARAHİSAR İÇİN ANKARA'DA

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar'daki yatırımlar ve yapılması planlanan projeler için Ankara'da çeşitli temaslarda bulunuyor.
Afyonkarahisar'ın gelişebilmesi büyük çaba gösteren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yatırım ve projeler için Ankara'da bir dizi temaslarda bulunuyor. Bu kapsamda Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal'ı makamında ziyaret eden Başkan Zeynek, Afyonkarahisar'daki yatırım ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Zeybek, bu ziyarete ilişkin sosyal medyadan yaptığı paylaşımında, "Memleketimize hizmet etme ve eser kazandırma noktasında temaslarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.  Başkan Zeybek'in ikinci adresi de TOKİ Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk oldu. Afyon için yapacağı projelerle ilgili Öztürk ile istişarelerde bulunan Başkan Zeybek, "Hamdolsun Ankara’da yaptığımız temaslar meyvelerini veriyor. İnşAllah güzel şehrimiz yeni hizmet ve eserler tanışmaya devam edecek" dedi.  (www.akbelediyeler.com) 
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar'daki yatırımlar ve yapılması planlanan projeler için Ankara'da çeşitli temaslarda bulunuyor.

Afyonkarahisar'ın gelişebilmesi büyük çaba gösteren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yatırım ve projeler için Ankara'da bir dizi temaslarda bulunuyor. Bu kapsamda Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal'ı makamında ziyaret eden Başkan Zeynek, Afyonkarahisar'daki yatırım ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Zeybek, bu ziyarete ilişkin sosyal medyadan yaptığı paylaşımında, "Memleketimize hizmet etme ve eser kazandırma noktasında temaslarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi. 

Başkan Zeybek'in ikinci adresi de TOKİ Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk oldu. Afyon için yapacağı projelerle ilgili Öztürk ile istişarelerde bulunan Başkan Zeybek, "Hamdolsun Ankara’da yaptığımız temaslar meyvelerini veriyor. İnşAllah güzel şehrimiz yeni hizmet ve eserler tanışmaya devam edecek" dedi. 

(www.akbelediyeler.com) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.