BAŞKAN YILDIZ'DAN TAM NOT

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2020 - 10:47, Güncelleme: 30.12.2020 - 10:47
 

BAŞKAN YILDIZ'DAN TAM NOT

​​​​​​​AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Halfeti ilçesindeki Kadın Destek Merkezi'ni gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Parti içi çalışmalar olduğu kadar birlik ve beraberlik anlayışı ile ön plana çıkan Şanlıurfa'da yerel yönetimlerin parti teşkilatları ile birlikte hareket etmesi hayatın her alanında meyvesini veriyor. Ortak paydanın esas alındığı Şanlıurfa'da AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Halfeti'de bir dizi temaslarda bulundu. İlk olarak parti teşkilatı ile bir araya gelerek çalışmaları değerlendiren Başkan Yıldız, ardından ilçede Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından faaliyete sunulan Kadın Destek ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Halfeti'de kadınların sosyal yaşamda daha da etkin olabilmesi adına merkezde yürütülen mesleki ve sportif kurslar hakkında bilgiler alan Başkan Yıldız'a AK Parti İlçe Başkanı Ökkeş Aybek ve teşkilat üyeleri eşlik etti. Merkezin Halfetili kadınlara hizmete sunulmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e ve İlçe Belediye Başkanı Şeref Albayrak'a teşekkür eden Başkan Yıldız, yerel yönetimlerin Şanlıurfa'nın her bölgesinde yoğun çalışma içerisinde olduğunu söyledi. Başkan Yıldız gün içerisindeki temaslarının ardından akşam saatlerinde Şanlıurfa'ya dönüş yaptı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Halfeti ilçesindeki Kadın Destek Merkezi'ni gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Parti içi çalışmalar olduğu kadar birlik ve beraberlik anlayışı ile ön plana çıkan Şanlıurfa'da yerel yönetimlerin parti teşkilatları ile birlikte hareket etmesi hayatın her alanında meyvesini veriyor. Ortak paydanın esas alındığı Şanlıurfa'da AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Halfeti'de bir dizi temaslarda bulundu. İlk olarak parti teşkilatı ile bir araya gelerek çalışmaları değerlendiren Başkan Yıldız, ardından ilçede Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından faaliyete sunulan Kadın Destek ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Halfeti'de kadınların sosyal yaşamda daha da etkin olabilmesi adına merkezde yürütülen mesleki ve sportif kurslar hakkında bilgiler alan Başkan Yıldız'a AK Parti İlçe Başkanı Ökkeş Aybek ve teşkilat üyeleri eşlik etti. Merkezin Halfetili kadınlara hizmete sunulmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e ve İlçe Belediye Başkanı Şeref Albayrak'a teşekkür eden Başkan Yıldız, yerel yönetimlerin Şanlıurfa'nın her bölgesinde yoğun çalışma içerisinde olduğunu söyledi.

Başkan Yıldız gün içerisindeki temaslarının ardından akşam saatlerinde Şanlıurfa'ya dönüş yaptı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.