BAŞKAN YILDIZ'DAN SOLHAN'A MÜJDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2020 - 11:04, Güncelleme: 17.09.2020 - 11:04
 

BAŞKAN YILDIZ'DAN SOLHAN'A MÜJDE

​​​​​​​Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, ihale sürecinin tamamlandığı Millet Kıraathanesi'nin yakın bir zamanda ilçe halkına kazandırılacağını söyledi.
Solhan'a hizmetlerin en iyisini kazandırabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Abdulhakim Yıldız, Millet Kıraathanesi Projesinde gelinen son aşama ile ilgili bilgiler verdi. İlçe halkının da yakından takip ettiği Millet Kıraathanesi Projesinde ihale sürecinin tamamlandığını belirten Başkan Yıldız, "Millet Kıraathanemizin yapımına kısa süre içerisinde başlayarak değerli ilçe sakinlerimizin kullanımına açılacaktır. İlçemize Hayırlı Uğurlu olsun. Her şey Solhan için" dedi. "ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZİN BULUŞMA ADRESİ OLACAK" Millet Kıraathanesi ile birlikte Solhan'da sosyal alanda büyük bir eksikliğin giderileceğini de sözlerine ekleyen Başkan Yıldız, "Millet Kıraathanesi Solhan'ımıza hayırlı uğurlu olsun. Kültürel ve Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hizmet ağımıza yenilikler katmak uğraşında olan bir belediye olarak, millet kıraathanesi ile ilçemizde sosyal alanda büyük bir boşluğu doldurmayı hedefliyoruz. Solhan Belediyesi olarak çocuklarımıza ve gençlerimize sosyal alan oluşturma ve onların boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmesi için gayret ediyoruz. Bu projemiz çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyacak, onlara onların istediği bir konsepte bir yapıyla hizmet sunacaktır. 160 kişilik sinema ve konferans salonunun da olacağı Millet Kıraathanesinde kütüphane, ders çalışma salonu, çay-simit, internet, wifi, günlük ulusal gazeteler ve dergiler gibi hizmetlerimizle halkımızın kullanımına sunulacaktır. İhale sürecini tamamladığımız Millet Kıraathanesi şu anda 112 Acil Hizmet Binası olarak hizmet verilen alanda yapılacaktır" dedi. Solhanlılar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımı ve çalışmalarından dolayı Başkan Abdulhakim Yıldız'a ve Solhan Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, ihale sürecinin tamamlandığı Millet Kıraathanesi'nin yakın bir zamanda ilçe halkına kazandırılacağını söyledi.

Solhan'a hizmetlerin en iyisini kazandırabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Abdulhakim Yıldız, Millet Kıraathanesi Projesinde gelinen son aşama ile ilgili bilgiler verdi. İlçe halkının da yakından takip ettiği Millet Kıraathanesi Projesinde ihale sürecinin tamamlandığını belirten Başkan Yıldız, "Millet Kıraathanemizin yapımına kısa süre içerisinde başlayarak değerli ilçe sakinlerimizin kullanımına açılacaktır. İlçemize Hayırlı Uğurlu olsun. Her şey Solhan için" dedi.

"ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZİN BULUŞMA ADRESİ OLACAK"

Millet Kıraathanesi ile birlikte Solhan'da sosyal alanda büyük bir eksikliğin giderileceğini de sözlerine ekleyen Başkan Yıldız, "Millet Kıraathanesi Solhan'ımıza hayırlı uğurlu olsun. Kültürel ve Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hizmet ağımıza yenilikler katmak uğraşında olan bir belediye olarak, millet kıraathanesi ile ilçemizde sosyal alanda büyük bir boşluğu doldurmayı hedefliyoruz. Solhan Belediyesi olarak çocuklarımıza ve gençlerimize sosyal alan oluşturma ve onların boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmesi için gayret ediyoruz. Bu projemiz çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyacak, onlara onların istediği bir konsepte bir yapıyla hizmet sunacaktır. 160 kişilik sinema ve konferans salonunun da olacağı Millet Kıraathanesinde kütüphane, ders çalışma salonu, çay-simit, internet, wifi, günlük ulusal gazeteler ve dergiler gibi hizmetlerimizle halkımızın kullanımına sunulacaktır. İhale sürecini tamamladığımız Millet Kıraathanesi şu anda 112 Acil Hizmet Binası olarak hizmet verilen alanda yapılacaktır" dedi.

Solhanlılar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımı ve çalışmalarından dolayı Başkan Abdulhakim Yıldız'a ve Solhan Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.