BAŞKAN YILDIZ YİNE BAŞKENT'TE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2021 - 10:50, Güncelleme: 10.03.2021 - 10:50
 

BAŞKAN YILDIZ YİNE BAŞKENT'TE

​​​​​​​Solhan'ın geleceğine yönelik projelerinin takipçisi olan Başkan Abdulhakim Yıldız, projelerine destek arayışı için yine Başkent Ankara'daydı.
Solhan'a hizmetin en iyisini kazandırabilmek için Başkent Ankara'da temaslarını sürdüren Başkan Abdulhakim Ayhan'ın dünkü adresi yine değişmedi. Gün içerisinde Solhan'ın geleceğini yakından ilgilendiren çok önemli projeler için temaslar gerçekleştiren Başkan Abdulhakim Yıldız; AK Parti Solhan İlçe Başkanı Nazmi Çalışan, İl Genel Meclis Üyeleri ve köy muhtarlarından oluşan heyet ile Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz'ı ve Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'i ziyaret etti. Meclis'te gerçekleştirilen buluşmalarda Solhan'da yapılan yerel yönetim çalışmalarını aktaran Başkan Yıldız, amaçlarının ilçe halkının refahını en üst düzeye çıkarmak ve sorunlara kalıcı çözümler üretmek olduğunu söyledi. İlgi ve alakalarından dolayı Vekiller Yılmaz ve Berdibek'e teşekkür eden Başkan Yıldız, "Çok verimli toplantılar gerçekleştirdik" şeklinde değerlendirmede bulundu. Solhan'ın gelişimi için gerek Bingöl'de gerekse Başkent Ankara'da temaslarını sürdüren Başkan Yıldız'ın bu tutumu ilçe halkı tarafından da yakından takip ediliyor. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Solhan'ın geleceğine yönelik projelerinin takipçisi olan Başkan Abdulhakim Yıldız, projelerine destek arayışı için yine Başkent Ankara'daydı.

Solhan'a hizmetin en iyisini kazandırabilmek için Başkent Ankara'da temaslarını sürdüren Başkan Abdulhakim Ayhan'ın dünkü adresi yine değişmedi. Gün içerisinde Solhan'ın geleceğini yakından ilgilendiren çok önemli projeler için temaslar gerçekleştiren Başkan Abdulhakim Yıldız; AK Parti Solhan İlçe Başkanı Nazmi Çalışan, İl Genel Meclis Üyeleri ve köy muhtarlarından oluşan heyet ile Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz'ı ve Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'i ziyaret etti. Meclis'te gerçekleştirilen buluşmalarda Solhan'da yapılan yerel yönetim çalışmalarını aktaran Başkan Yıldız, amaçlarının ilçe halkının refahını en üst düzeye çıkarmak ve sorunlara kalıcı çözümler üretmek olduğunu söyledi. İlgi ve alakalarından dolayı Vekiller Yılmaz ve Berdibek'e teşekkür eden Başkan Yıldız, "Çok verimli toplantılar gerçekleştirdik" şeklinde değerlendirmede bulundu. Solhan'ın gelişimi için gerek Bingöl'de gerekse Başkent Ankara'da temaslarını sürdüren Başkan Yıldız'ın bu tutumu ilçe halkı tarafından da yakından takip ediliyor.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.