BAŞKAN YILDIZ SÖZÜNDE DURDU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2020 - 20:10, Güncelleme: 29.11.2020 - 20:10
 

BAŞKAN YILDIZ SÖZÜNDE DURDU

​​​​​​​Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız'ın vaatleri arasında yer alan Çemişgezek Konaklama Merkezi açılış için gün sayıyor.
Tunceli Çemişgezek'te toplumun her kesimi ile görüşerek ortak paydada buluşmaya özen gösteren Başkan Metin Levent Yıldız, hafta sonu yine mesai demeksizin ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Pazar günü sabah erken saatlerde Çemişgezek sokaklarında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yıldız, talep ve önerileri dinleyerek notlar aldı. Kurum çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgiler veren Başkan Yıldız ardından Çemişgezek Belediyesi tarafından yapım çalışmalarında sona gelinen 50 yatak kapasiteli konaklama merkezinde incelemelerde bulundu. Konaklama merkezini gezerek teknik ekipten bilgiler alan Başkan Yıldız, amaçlarının Çemişgezek'i her alanda kalkındırmak olduğunu söyledi. BAŞKAN YILDIZ'DAN TEŞEKKÜR Konaklama tesisinin hizmete girmesi ile birlikte ilçedeki büyük bir eksikliği daha giderileceğini sözlerine ekleyen Başkan Yıldız, yaptığı değerlendirmesinde "6 katlı 24 odalı 50 yataklı 5 yıldızlı otel standardında misafirhanemiz hazır. En yüksek inşaat kalitesi, sanat harikası  ince işçiliği, tertemiz çevre düzenlemesi, araç oto park alanları, muhteşem İn delikleri, Kırklar dağı, taşbaşı ve her yöne manzaralı süit ,standart ve engelli odaları, yemekhanesi, klimaları, çamaşırhanesi, sığınak bölümlerinden olaşan her şeyin düşünülüp  planlanarak  yapıldığı İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından konaklama sorununu çok saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu, Kadirşinas hemşehrimiz Sayın Mustafa Ataş beyin, Çemişgezek AK Parti İlçe Başkanımız İbrahim Enes Somyürek'in iradeleri ve emekleri ile çözmüş bulunuyoruz. En geç Aralık ayının 15'inde hizmete açılışa eksiksiz, bitirilmiş ve hazır olacak inşallah. Büyük emeklerin sahibi Sn. Bakanımızı, Sn.Ataş'ı,yeni atanacak İl başkanımızı ilçemize misafir etmeye kıymetli eserleri açmaya davet ediyoruz. Emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız'ın vaatleri arasında yer alan Çemişgezek Konaklama Merkezi açılış için gün sayıyor.

Tunceli Çemişgezek'te toplumun her kesimi ile görüşerek ortak paydada buluşmaya özen gösteren Başkan Metin Levent Yıldız, hafta sonu yine mesai demeksizin ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Pazar günü sabah erken saatlerde Çemişgezek sokaklarında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yıldız, talep ve önerileri dinleyerek notlar aldı. Kurum çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgiler veren Başkan Yıldız ardından Çemişgezek Belediyesi tarafından yapım çalışmalarında sona gelinen 50 yatak kapasiteli konaklama merkezinde incelemelerde bulundu. Konaklama merkezini gezerek teknik ekipten bilgiler alan Başkan Yıldız, amaçlarının Çemişgezek'i her alanda kalkındırmak olduğunu söyledi.

BAŞKAN YILDIZ'DAN TEŞEKKÜR

Konaklama tesisinin hizmete girmesi ile birlikte ilçedeki büyük bir eksikliği daha giderileceğini sözlerine ekleyen Başkan Yıldız, yaptığı değerlendirmesinde "6 katlı 24 odalı 50 yataklı 5 yıldızlı otel standardında misafirhanemiz hazır. En yüksek inşaat kalitesi, sanat harikası  ince işçiliği, tertemiz çevre düzenlemesi, araç oto park alanları, muhteşem İn delikleri, Kırklar dağı, taşbaşı ve her yöne manzaralı süit ,standart ve engelli odaları, yemekhanesi, klimaları, çamaşırhanesi, sığınak bölümlerinden olaşan her şeyin düşünülüp  planlanarak  yapıldığı İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından konaklama sorununu çok saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu, Kadirşinas hemşehrimiz Sayın Mustafa Ataş beyin, Çemişgezek AK Parti İlçe Başkanımız İbrahim Enes Somyürek'in iradeleri ve emekleri ile çözmüş bulunuyoruz. En geç Aralık ayının 15'inde hizmete açılışa eksiksiz, bitirilmiş ve hazır olacak inşallah. Büyük emeklerin sahibi Sn. Bakanımızı, Sn.Ataş'ı,yeni atanacak İl başkanımızı ilçemize misafir etmeye kıymetli eserleri açmaya davet ediyoruz. Emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.