BAŞKAN YILDIZ BAŞKENTTE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2021 - 13:21, Güncelleme: 12.03.2021 - 13:21
 

BAŞKAN YILDIZ BAŞKENTTE

Tunceli Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız, Cumhurbaşkanı Strateji Ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel'le makamında görüştü.
Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız, Cumhurbaşkanı Strateji Ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Çemişgezek'te devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Yıldız, misafirperverliğinden dolayı Başkan Şenel'e teşekkür etti. Ziyaretin ardından bir değerlendirme yapan Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız, "Öncelikle ömrümüzün en güzel hiç unutulmaz en değerli anılarından Asrın Lideri Sayın Cumhurbaşkanımızı aynı binada aynı makamda hatırlamak çok muhteşem bir duyguydu benim için. 2004 yılında Tunceli'den daha yeni seçilmiş Çemişgezek, Ovacık, Mazgirt ilçeleri ve Darıkent-Akpazar belde Belediye Başkanları olarak bugün ki İbrahim Şenel Başkanımızın makamında bizleri dönemin Başbakanı olarak ağırlamıştı. Yörelerimizin 100 yıllık sorunlarını bir talimatla çözüyordu. Saygı Değer Devlet Başkanımız Tarihin ağır yükleri altından halkımızı çıkartıp yüz güldüren hizmetlere mührünü vuruyordu ve halkın çilesini bitiriyordu anında. İşte o gün Çemişgezek'in 1974 yılından itibaren Elazığ'a geçmek için kullandığımız feribot ulaşım mesafesi 7,5 km den 900 metreye iniyor, 40 dakikalık geçiş zamanı 7 dakikaya düşüyordu. İşte o gün hanelerin üstü dam, duvarları çamurlu taştan ve kerpiçten olan evlerimizin yerine 80 adet Toki evlerinin ilk etabı yapılıyordu. O günden bugüne İlçe merkezine 530, terörden zarar görmüş Ulukale köyümüze de villa gibi müstakil 100 konut yapılarak Anadolu'nun en ücra yerlerine yüz yıldır hizmetten nasibini almamış coğrafyasına "Milletine Sevdalı Hizmet Aşığı" emek eli değiyordu. 1000 haneli küçük bir ilçeye 630 konut yapılmıştı. Dünden bugüne, 2002 den 2021 e kadar bölgemize unutulmaz hizmetler yapan Sayın Devlet Başkanımıza müteşekkiriz, duacıyız, gösterdiği istikamette gece gündüz çalışmaya dünden daha kararlıyız. Sayısız hizmet eserlerinde büyük emekleri olan her yolumuzun anahtarı Değerli İstanbul Milletvekilimiz Kadirşinas Mustafa Ataş Beye de şükranlarımızı sunuyoruz. Strateji ve Bütçe Başkanı kıymetli ekonomik birikimleriyle bölgemize yönelik ufkumuzu aydınlatan Sayın İbrahimŞenel beye de teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum" dedi. (www.akbelediyeler.com)
Tunceli Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız, Cumhurbaşkanı Strateji Ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel'le makamında görüştü.

Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız, Cumhurbaşkanı Strateji Ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Çemişgezek'te devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Yıldız, misafirperverliğinden dolayı Başkan Şenel'e teşekkür etti. Ziyaretin ardından bir değerlendirme yapan Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız, "Öncelikle ömrümüzün en güzel hiç unutulmaz en değerli anılarından Asrın Lideri Sayın Cumhurbaşkanımızı aynı binada aynı makamda hatırlamak çok muhteşem bir duyguydu benim için. 2004 yılında Tunceli'den daha yeni seçilmiş Çemişgezek, Ovacık, Mazgirt ilçeleri ve Darıkent-Akpazar belde Belediye Başkanları olarak bugün ki İbrahim Şenel Başkanımızın makamında bizleri dönemin Başbakanı olarak ağırlamıştı. Yörelerimizin 100 yıllık sorunlarını bir talimatla çözüyordu. Saygı Değer Devlet Başkanımız Tarihin ağır yükleri altından halkımızı çıkartıp yüz güldüren hizmetlere mührünü vuruyordu ve halkın çilesini bitiriyordu anında. İşte o gün Çemişgezek'in 1974 yılından itibaren Elazığ'a geçmek için kullandığımız feribot ulaşım mesafesi 7,5 km den 900 metreye iniyor, 40 dakikalık geçiş zamanı 7 dakikaya düşüyordu. İşte o gün hanelerin üstü dam, duvarları çamurlu taştan ve kerpiçten olan evlerimizin yerine 80 adet Toki evlerinin ilk etabı yapılıyordu. O günden bugüne İlçe merkezine 530, terörden zarar görmüş Ulukale köyümüze de villa gibi müstakil 100 konut yapılarak Anadolu'nun en ücra yerlerine yüz yıldır hizmetten nasibini almamış coğrafyasına "Milletine Sevdalı Hizmet Aşığı" emek eli değiyordu. 1000 haneli küçük bir ilçeye 630 konut yapılmıştı. Dünden bugüne, 2002 den 2021 e kadar bölgemize unutulmaz hizmetler yapan Sayın Devlet Başkanımıza müteşekkiriz, duacıyız, gösterdiği istikamette gece gündüz çalışmaya dünden daha kararlıyız. Sayısız hizmet eserlerinde büyük emekleri olan her yolumuzun anahtarı Değerli İstanbul Milletvekilimiz Kadirşinas Mustafa Ataş Beye de şükranlarımızı sunuyoruz. Strateji ve Bütçe Başkanı kıymetli ekonomik birikimleriyle bölgemize yönelik ufkumuzu aydınlatan Sayın İbrahimŞenel beye de teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.