BAŞKAN YARKA TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2020 - 08:30, Güncelleme: 24.07.2020 - 08:30
 

BAŞKAN YARKA TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

​​​​​​​Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Nuh'un Gemisi şeklinde inşa edilen 6 katlı yeni belediye binasında hizmet veremeye başlamasından dolayı tebrikleri kabul ediyor.
Şırnak Belediyesi, temmuz ayının başından itibaren Yeni Mahalle’deki yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladı. 2 yıl önce 5 bin 100 metrekare üzerine temeli atılıp yapımı tamamlanan ve 50 araçlık otopark, sinema ve konferans salonu, 11 iş yeri ile kafeteryanın da yer aldığı bina, görenlerin takdirini topluyor. Nuh'un Gemisi'nin Cudi Dağı'nda olduğundan yola çıkılarak Hz. Nuh'un Gemisi'nin görüntüsü şeklinde yapılan binada hizmet vermeye başlayan Belediye Başkanı Mehmet Yarka, makamında ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerini kabul ediyor. Şehrin önde gelen isimlerini ağırlayan Başkan Yaka’yı son olarak AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, il ve ilçe teşkilatı ile birlikte ziyaret etti. Yeni hizmet binası gezen Atan,  Başkan Yarka’ya yeni hizmet binasından dolayı ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu. Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, ziyaretten dolayı kadın kolları Başkanı Hatice Atan ve il, ilçe teşkilatı üyelerine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Nuh'un Gemisi şeklinde inşa edilen 6 katlı yeni belediye binasında hizmet veremeye başlamasından dolayı tebrikleri kabul ediyor.

Şırnak Belediyesi, temmuz ayının başından itibaren Yeni Mahalle’deki yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladı. 2 yıl önce 5 bin 100 metrekare üzerine temeli atılıp yapımı tamamlanan ve 50 araçlık otopark, sinema ve konferans salonu, 11 iş yeri ile kafeteryanın da yer aldığı bina, görenlerin takdirini topluyor. Nuh'un Gemisi'nin Cudi Dağı'nda olduğundan yola çıkılarak Hz. Nuh'un Gemisi'nin görüntüsü şeklinde yapılan binada hizmet vermeye başlayan Belediye Başkanı Mehmet Yarka, makamında ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerini kabul ediyor.

Şehrin önde gelen isimlerini ağırlayan Başkan Yaka’yı son olarak AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, il ve ilçe teşkilatı ile birlikte ziyaret etti. Yeni hizmet binası gezen Atan,  Başkan Yarka’ya yeni hizmet binasından dolayı ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, ziyaretten dolayı kadın kolları Başkanı Hatice Atan ve il, ilçe teşkilatı üyelerine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.