BAŞKAN YALÇINKAYA, AKÇAKALE'YE HİZMET İÇİN ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2020 - 13:05, Güncelleme: 12.07.2020 - 13:05
 

BAŞKAN YALÇINKAYA, AKÇAKALE'YE HİZMET İÇİN ÇALIŞIYOR

Şanlıurfa'nın Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Akçakale halkına hizmetin en iyisi için görüşmelerine devam ediyor.
Türkiye'nin Suriye ile sınır ilçelerinden Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Başkan Mehmet Yalçınkaya, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar için görüşmelerini sürdürüyor. İlçede halka yönelik hizmet odaklı uygulamalarını sürdüren Başkan Mehmet Yalçınkaya, başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olmak üzere diğer ilçe belediyeleri ile koordinasyonlu bir şekilde çalışmaya önem gösteriyor.   AKÇAKALE'NİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ARAYIŞI Şanlıurfa tarihinin en yüksek oy oranını alan AK Parti'nin kalesi konumundaki Şanlıurfa'da ilçesine en iyi hizmeti getirmenin çabasında olan Başkan Mehmet Yalçınkaya, dün Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül önderliğindeki İlçe Koordinasyon Toplantısına katıldı. AK Parti İl Yönetiminin ve diğer ilçe belediye başkanlarının da yer aldığı toplantıda Başkan Mehmet Yalçınkaya, Akçakale'ye hizmet için pozitif ayrıcalık tanınması gerektiğini ve bunun da Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını söyledi. (www.akbelediyeler.com)
Şanlıurfa'nın Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Akçakale halkına hizmetin en iyisi için görüşmelerine devam ediyor.

Türkiye'nin Suriye ile sınır ilçelerinden Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Başkan Mehmet Yalçınkaya, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar için görüşmelerini sürdürüyor.

İlçede halka yönelik hizmet odaklı uygulamalarını sürdüren Başkan Mehmet Yalçınkaya, başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olmak üzere diğer ilçe belediyeleri ile koordinasyonlu bir şekilde çalışmaya önem gösteriyor.

 

AKÇAKALE'NİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ARAYIŞI

Şanlıurfa tarihinin en yüksek oy oranını alan AK Parti'nin kalesi konumundaki Şanlıurfa'da ilçesine en iyi hizmeti getirmenin çabasında olan Başkan Mehmet Yalçınkaya, dün Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül önderliğindeki İlçe Koordinasyon Toplantısına katıldı. AK Parti İl Yönetiminin ve diğer ilçe belediye başkanlarının da yer aldığı toplantıda Başkan Mehmet Yalçınkaya, Akçakale'ye hizmet için pozitif ayrıcalık tanınması gerektiğini ve bunun da Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını söyledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.