BAŞKAN VURAL'DAN KURTULUŞ MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2020 - 09:44, Güncelleme: 16.11.2020 - 09:44
 

BAŞKAN VURAL'DAN KURTULUŞ MESAJI

​​​​​​​İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, İslahiye'nin Düşman İşgali'nden Kurtuluşunun 100. yılını kutladı.
Gaziantep İslahiye ilçesinin, düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü kutlandı. Demokrasi Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na Belediye Başkanı Kemal Vural'ın çelenk sunumuyla başlayan törene, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Pandemi hususlarına dikkat edilerek düzenlenen törenin ardından sosyal medyadan bir değerlendirme yapan Başkan Vural, "13 Kasım İlçemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. yılı Demokrasi Meydanında Maske Mesafe ve yeni sosyal hayat kurallarına uyularak kutlandı. İlçemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümünü Kutlar, Bu Uğurda Canlarını Feda Eden Kahraman Gazi Ve Şehitlerimizi Saygı Ve Rahmetle Anıyorum" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, İslahiye'nin Düşman İşgali'nden Kurtuluşunun 100. yılını kutladı.

Gaziantep İslahiye ilçesinin, düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü kutlandı. Demokrasi Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na Belediye Başkanı Kemal Vural'ın çelenk sunumuyla başlayan törene, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Pandemi hususlarına dikkat edilerek düzenlenen törenin ardından sosyal medyadan bir değerlendirme yapan Başkan Vural, "13 Kasım İlçemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. yılı Demokrasi Meydanında Maske Mesafe ve yeni sosyal hayat kurallarına uyularak kutlandı. İlçemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümünü Kutlar, Bu Uğurda Canlarını Feda Eden Kahraman Gazi Ve Şehitlerimizi Saygı Ve Rahmetle Anıyorum" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.