BAŞKAN VURAL'DAN ANLAMLI ZİYARET

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2021 - 09:16, Güncelleme: 15.03.2021 - 09:16
 

BAŞKAN VURAL'DAN ANLAMLI ZİYARET

​​​​​​​İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, sağlık çalışanlarını ziyaret ederek çalışmalarından dolayı tüm sağlık kahramanlarına teşekkür etti.
AK Parti Belediyeciliğinin örnek adreslerinden Gaziantep İslahiye Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarına hafta sonu demeksizin devam ederken, Başkan Kemal Vural da bir yandan sahada çalışmaları takip ediyor diğer yandan sosyal belediyecilik kapsamında temaslarını sürdürüyor. İlçe Belediyesi ekipleri hafta sonu Bahçelievler mahallesinde bulunan cadde ve sokaklarda kilit parke taşı kaplama çalışmalarına devam etti. Çalışmaların takipçisi olan Başkan Vural ardından gün içerisinde sağlık çalışanlarını ziyaret ederek güllerle Tıp Bayramı'nı kutladı. Sağlık çalışanlarının pandemi sürecinde fedakarca görev yaptıklarını ve başarının temel taşını oluşturduğunu dile getiren Başkan Kemal Vural, tüm çalışanların Tıp Bayramı'nı tebrik etti. Temasları ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Başkan Vural, "Başhekim Dr.Mustafa Yıldızında eşlik etmesiyle pandemi sürecinde de görevlerini fedakarlık, sabır, özveri ve hoşgörüyle yürüten sağlık çalışanlarına gül dağıtarak 14 Mart Tıp Bayramları 'nı kutladık" dedi. Sağlık çalışanları da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Kemal Vural'a teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, sağlık çalışanlarını ziyaret ederek çalışmalarından dolayı tüm sağlık kahramanlarına teşekkür etti.

AK Parti Belediyeciliğinin örnek adreslerinden Gaziantep İslahiye Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarına hafta sonu demeksizin devam ederken, Başkan Kemal Vural da bir yandan sahada çalışmaları takip ediyor diğer yandan sosyal belediyecilik kapsamında temaslarını sürdürüyor. İlçe Belediyesi ekipleri hafta sonu Bahçelievler mahallesinde bulunan cadde ve sokaklarda kilit parke taşı kaplama çalışmalarına devam etti. Çalışmaların takipçisi olan Başkan Vural ardından gün içerisinde sağlık çalışanlarını ziyaret ederek güllerle Tıp Bayramı'nı kutladı. Sağlık çalışanlarının pandemi sürecinde fedakarca görev yaptıklarını ve başarının temel taşını oluşturduğunu dile getiren Başkan Kemal Vural, tüm çalışanların Tıp Bayramı'nı tebrik etti. Temasları ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Başkan Vural, "Başhekim Dr.Mustafa Yıldızında eşlik etmesiyle pandemi sürecinde de görevlerini fedakarlık, sabır, özveri ve hoşgörüyle yürüten sağlık çalışanlarına gül dağıtarak 14 Mart Tıp Bayramları 'nı kutladık" dedi. Sağlık çalışanları da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Kemal Vural'a teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.