Başkan Vural, Muhtarlar Günü'nü kutladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2020 - 14:15, Güncelleme: 19.10.2020 - 14:15
 

Başkan Vural, Muhtarlar Günü'nü kutladı

​​​​​​​İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama programına katıldı.
İslahiye'de toplumun her kesiminde olduğu gibi muhtarlarla da sürekli olarak buluşmaya özen gösteren ve vatandaşların talep ve önerilerini muhtarlardan da dinleyen Başkan Kemal Vural, Muhtarlar Günü programına katıldı. İlçedeki Demokrasi Meydanında düzenlenen programa Başkan Vural ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş, İlçe Jandarma Komutan vekili Başçavuş Murat Kasabalı, Muhtarlar Derneği Başkanı Şehmuz İzgüden, daire amirleri ve muhtarlar katıldı. Programın ardından bir değerlendirme yapan Başkan Vural, "Demokrasimizin temel taşı, milletimizin güzide temsilcisi ve hizmetkarı muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, tüm muhtarlarımıza sağlıklı huzurlu ve başarılı bir ömür diliyorum" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama programına katıldı.

İslahiye'de toplumun her kesiminde olduğu gibi muhtarlarla da sürekli olarak buluşmaya özen gösteren ve vatandaşların talep ve önerilerini muhtarlardan da dinleyen Başkan Kemal Vural, Muhtarlar Günü programına katıldı.

İlçedeki Demokrasi Meydanında düzenlenen programa Başkan Vural ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş, İlçe Jandarma Komutan vekili Başçavuş Murat Kasabalı, Muhtarlar Derneği Başkanı Şehmuz İzgüden, daire amirleri ve muhtarlar katıldı.

Programın ardından bir değerlendirme yapan Başkan Vural, "Demokrasimizin temel taşı, milletimizin güzide temsilcisi ve hizmetkarı muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, tüm muhtarlarımıza sağlıklı huzurlu ve başarılı bir ömür diliyorum" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.