BAŞKAN VEKİLİ AKTAŞ'TAN KUTLAMA MESAJI

İlçeler 10.07.2022 - 00:11, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:26

BAŞKAN VEKİLİ AKTAŞ'TAN KUTLAMA MESAJI

​​​​​​​Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş Kurban Bayramı kutlama mesajı yayımladı.
Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sayın Kenan AKTAŞ mesajında şu ifadelere yer verdi: "Vekili İnsanları kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma hislerinin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Asırlardır bizleri birbirimize bağlayan, sevinçle ve coşkuyla karşıladığımız manevi günler; büyüklerin ziyaret edilerek, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların unutulduğu, sevgi, saygı ve kardeşlik temalarının öne çıktığı, umut ve özlemle beklenen günlerdir. Kurban Bayramın tüm gönüllere, hanelere, ilçemize, ülkemize ve İslam dünyasına huzur ve mutluluk getirmesi diliyorum. Bu vesileyle değerli Suruçlu hemşerilerimin, kamu kurumlarının her kademesinde görevli mesai arkadaşlarımın ve ailelerinin, şehit aileleri ve gazilerimizin, sivil toplum kuruluşlarının Kurban Bayramını kutlar, esenlikler diler sevgi ve selamlarımı sunarım."

Şanlıurfa HABERİ