BAŞKAN VEKİLİ AKTAŞ'TAN İŞ İNSANLARINA ÇAĞRI

İlçeler 23.06.2022 - 15:15, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:54
 

BAŞKAN VEKİLİ AKTAŞ'TAN İŞ İNSANLARINA ÇAĞRI

​​​​​​​Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, fabrika alanlarını gezerek incelemelerde bulundu.
Belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek gerek sosyal yaşama gerekse ekonomik atılımlara destek veren Suruç Kaymakamı ve Suruç Belediyesi Başkanı Vekili Kenan Aktaş son olarak fabrika alınlarını gezdi. İlçeye yatırım yapan herkesin en büyük destekçisi olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Aktaş yaptığı değerlendirmesinde "Suruçlu hemşehrilerimizin istihdam edileceği bir fabrikamızın daha yapımı devam ediyor. Tüm iş insanlarımızı bu güzel coğrafyaya yatırım yapmaya davet ediyorum" dedi. Başkan Aktaş'ın özellikle istihdam konusundaki hassasiyeti vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.
​​​​​​​Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, fabrika alanlarını gezerek incelemelerde bulundu.

Belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek gerek sosyal yaşama gerekse ekonomik atılımlara destek veren Suruç Kaymakamı ve Suruç Belediyesi Başkanı Vekili Kenan Aktaş son olarak fabrika alınlarını gezdi. İlçeye yatırım yapan herkesin en büyük destekçisi olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Aktaş yaptığı değerlendirmesinde "Suruçlu hemşehrilerimizin istihdam edileceği bir fabrikamızın daha yapımı devam ediyor. Tüm iş insanlarımızı bu güzel coğrafyaya yatırım yapmaya davet ediyorum" dedi.

Başkan Aktaş'ın özellikle istihdam konusundaki hassasiyeti vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.