BAŞKAN VEKİLİ AKTAŞ HALKLA İÇ İÇE

İlçeler 26.06.2022 - 14:11, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:53

BAŞKAN VEKİLİ AKTAŞ HALKLA İÇ İÇE

​​​​​​​Halkla bir araya gelmeye özen gösteren Suruç Belediyesi Başkanı Veili Kenan Aktaş'ın adresi bu kez Aydın ve Yenişehir mahalleleri oldu.
Suruç Belediyesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşların talep ve önerilerinin ön planda tutulduğu Suruç Belediyesi, ilçe genelinde altyapı ve üst yapı çalışmalarını titizlikle sürdürerek ilçenin geleceğine yön veriyor. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra 2022 Yılı Planlaması dahilinde projelerine de devam eden Suruç Belediyesi'nde Başkan Vekli Kenan Aktaş, son olarak Aydın ve Yenişehir Mahallelerine giderek devam eden çalışmaları aktardı ve talepleri dinledi. Başkan Vekili Aktaş, vatandaş odaklı bir yerel yönetim anlayışı içerisinde olduklarını ve bu yöndeki tutumlarının devam edeceğini söyledi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Vekili Aktaş ve ekibine teşekkür etti.

Şanlıurfa HABERİ