BAŞKAN UÇAR VATANDAŞLARI DİNLEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2020 - 23:37, Güncelleme: 27.11.2020 - 23:37
 

BAŞKAN UÇAR VATANDAŞLARI DİNLEDİ

​​​​​​​Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, bu kez Dağ Mahallesinde vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
Erzurum Yakutiye'de Gönül Belediyeciliğine önem veren Başkan Dr. Mahmut Uçar, vatandaş buluşmalarına devam ediyor. Toplumun her kesimi ile görüşerek ortak paydada buluşmaya özen gösteren Başkan Uçar, dün Cuma Namazının ardından Dağ Mahallesi sakinleri ile görüştü. Mahallede vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Uçar, kendilerine iletilen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalara yön verdiklerini belirtti. Yakutiye'de yaşanan olası sorunlara uzun vadeli çözümler üretmeye devam ettiklerini dile getiren Başkan Uçar, kurumsal çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler verdi. Başkan Uçar ziyareti ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Bugün Dağ Mahallesi'nde eda ettiğimiz Cuma Namazı sonrası hemşehrilerimizin hatırlarını sorduk, taleplerini dinledik ve istişarelerde bulunduk" ifadelerini kullandı. Buluşmada özellikle pandemi süreci içerisinde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi hususundaki çağrısını da yineleyen Başkan Uçar, Dağ Mahallesi'ndeki buluşmasının ardından ilçenin diğer bölgelerindeki çalışmaları incelemek üzere bölgeden ayrıldı. Mahalle sakinleri ise kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Uçar ve Yakutiye Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, bu kez Dağ Mahallesinde vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Erzurum Yakutiye'de Gönül Belediyeciliğine önem veren Başkan Dr. Mahmut Uçar, vatandaş buluşmalarına devam ediyor. Toplumun her kesimi ile görüşerek ortak paydada buluşmaya özen gösteren Başkan Uçar, dün Cuma Namazının ardından Dağ Mahallesi sakinleri ile görüştü. Mahallede vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Uçar, kendilerine iletilen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalara yön verdiklerini belirtti. Yakutiye'de yaşanan olası sorunlara uzun vadeli çözümler üretmeye devam ettiklerini dile getiren Başkan Uçar, kurumsal çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler verdi. Başkan Uçar ziyareti ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Bugün Dağ Mahallesi'nde eda ettiğimiz Cuma Namazı sonrası hemşehrilerimizin hatırlarını sorduk, taleplerini dinledik ve istişarelerde bulunduk" ifadelerini kullandı.

Buluşmada özellikle pandemi süreci içerisinde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi hususundaki çağrısını da yineleyen Başkan Uçar, Dağ Mahallesi'ndeki buluşmasının ardından ilçenin diğer bölgelerindeki çalışmaları incelemek üzere bölgeden ayrıldı. Mahalle sakinleri ise kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Uçar ve Yakutiye Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.