BAŞKAN TUTAŞI'NA DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2020 - 13:20, Güncelleme: 28.07.2020 - 13:20

BAŞKAN TUTAŞI'NA DURMAK YOK

Makamda oturmak yerine halk arasında olmayı tercih eden Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı, kurumsal çalışmaları inceledi.
AK Belediyecilikte Mardin'in örnek adreslerinden Artuklu'da Başkan Abdulkadir Tutaşı, makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih ediyor. Vatandaşların talep ve önerilerini dikkatle takip eden ve kurumsal çalışmaları bu yönde yoğunlaştıran Başkan Abdulkadir Tutaşı bugün yine Artuklu sokaklarındaydı ve belediye tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Saha temasları sırasında vatandaşlarla da bol bol sohbet eden ve esnafa 'Hayırlı İşler' temennisinde bulunan Başkan Tutaşı'nın bu tutumu ilçe halkı tarafından da takdir ediliyor. Başkanın gün içerisindeki adresleri kapalı yüzme havuzu, Semiye Hatun Yurdu imar yolu açma uygulaması ve yeni yapılacak olan Devlet Hastanesi için yol açma çalışması oldu. Sıcak havaya rağmen sahada ekiplerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Tutaşı, 2020 Yılı Planlaması dahilinde tüm işlerin aksamadan devam ettiğini belirtti. Başkan gün içerisindeki saha temaslarını sürdürdü. (www.akbelediyeler.com)