BAŞKAN TAŞDEMİR'DEN MÜJDELİ HABER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2020 - 13:21, Güncelleme: 02.12.2020 - 13:21

BAŞKAN TAŞDEMİR'DEN MÜJDELİ HABER

Taşlıçay'da Başkan İsmet Taşdemir, Bisiklet ve Yürüyüş Yolu Projesinin de bitme aşamasına geldiğini duyurdu.
Ağrı Taşlıçay'da İsmet Taşdemir Başkanlığındaki İlçe Belediyesi, çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. İlçede alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal yaşama yönelik bir çok projeyi hayata geçiren Başkan İsmet Taşdemir ilçe halkına bir müjde daha verdi. Başkan Taşdemir, Doğu Anadolu bölgesinde bir ilke imza atarak Bisiklet ve Yürüyüş Yolu Projesinin bitme aşamasına geldiğini duyurdu. Amaçlarının Taşlıçaylılara daha da yaşanabilir alanlar oluşturmak olduğunu belirten Başkan Taşdemir, projenin her aşamasını birebir takip ettiklerini ifade etti. Taşlıçay'ın geleceğine yönelik daha nice projeyi kazandıracaklarını da dile getiren Başkan Taşdemir, uygulamalarında özellikle vatandaşların talep ve önerilerine hassasiyetle yaklaştıklarını da sözlerine ekledi. Vatandaş odaklı belediyecilik anlayışını Taşlıçay'da yaşattıklarına vurgu yapan Başkan Taşdemir, vatandaşlardan kendilerine iletilen taleplere göre uygulamalarına yön verdiklerini söyledi. (www.akbelediyeler.com)