BAŞKAN TAŞDEMİR SÖZÜNDE DURDU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2020 - 10:15, Güncelleme: 10.11.2020 - 10:15
 

BAŞKAN TAŞDEMİR SÖZÜNDE DURDU

​​​​​​​Ağrı Taşlıçay'da Başkan İsmet Taşdemir, Recep Tayyip Erdoğan Parkı içerisindeki Bisiklet Ve Yürüyüş Yolu Projesinde son rötuşların yapıldığını söyledi.
Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, seçim vaatlerini birer birer yerine getirmeye devam ediyor. İlçede alt ve üst yapı anlamında kalıcı hizmetler sunarak takdir toplayan Başkan Taşdemir; bu kez yeşil alanlara yönelik uygulamaları ile ön planda. Vatandaşların da tam destek verdiği uygulamalarına son olarak Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nda devam eden Başkan Taşdemir, park içerisindeki bisiklet ve yürüyüş yolunun da tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. Çalışma bölgesine giderek uygulama hakkında bilgiler alan Başkan Taşdemir yaptığı değerlendirmesinde "Ağrı ilimizde ve ilçelerinde  bir ilk olan Recep Tayyip Erdoğan parkı içerisinde bisiklet ve yürüyüş yolu projemiz bitme aşamasına geldi. Taşlıçay ilçemizi ilklerle buluşturduğumuzdan dolayı Allah'ıma şükürler olsun Taşlıçay halkı en güzel hizmetlere layıktır" dedi. Taşlıçay'da belediye hizmetlerinden memnuniyetini dile getiren vatandaşlar ise çalışmalarından dolayı Başkan Taşdemir ve ekibine teşekkür etti. BAŞKAN TAŞDEMİR'DEN 10 KASIM MESAJI Başkan Taşdemir bugün de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82'nci yılı dolayısıyla düzenlenen programlara katıldı. Hükümet Konağı Bahçesinde düzenlenen çelenk bırakma törenine katılan Başkan Taşdemir, çelenk sunumu gerçekleştirerek saygı duruşunda bulundu. Başkan Taşdemir ardından yaptığı değerlendirmesinde " İstiklal Mücadelemizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının yıl dönümünde rahmetle ve saygıyla anıyoruz" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Ağrı Taşlıçay'da Başkan İsmet Taşdemir, Recep Tayyip Erdoğan Parkı içerisindeki Bisiklet Ve Yürüyüş Yolu Projesinde son rötuşların yapıldığını söyledi.

Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, seçim vaatlerini birer birer yerine getirmeye devam ediyor. İlçede alt ve üst yapı anlamında kalıcı hizmetler sunarak takdir toplayan Başkan Taşdemir; bu kez yeşil alanlara yönelik uygulamaları ile ön planda. Vatandaşların da tam destek verdiği uygulamalarına son olarak Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nda devam eden Başkan Taşdemir, park içerisindeki bisiklet ve yürüyüş yolunun da tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. Çalışma bölgesine giderek uygulama hakkında bilgiler alan Başkan Taşdemir yaptığı değerlendirmesinde "Ağrı ilimizde ve ilçelerinde  bir ilk olan Recep Tayyip Erdoğan parkı içerisinde bisiklet ve yürüyüş yolu projemiz bitme aşamasına geldi. Taşlıçay ilçemizi ilklerle buluşturduğumuzdan dolayı Allah'ıma şükürler olsun Taşlıçay halkı en güzel hizmetlere layıktır" dedi.

Taşlıçay'da belediye hizmetlerinden memnuniyetini dile getiren vatandaşlar ise çalışmalarından dolayı Başkan Taşdemir ve ekibine teşekkür etti.

BAŞKAN TAŞDEMİR'DEN 10 KASIM MESAJI

Başkan Taşdemir bugün de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82'nci yılı dolayısıyla düzenlenen programlara katıldı. Hükümet Konağı Bahçesinde düzenlenen çelenk bırakma törenine katılan Başkan Taşdemir, çelenk sunumu gerçekleştirerek saygı duruşunda bulundu.

Başkan Taşdemir ardından yaptığı değerlendirmesinde " İstiklal Mücadelemizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının yıl dönümünde rahmetle ve saygıyla anıyoruz" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.