Başkan Taşdemir, Savcı Sayan'ı ziyaret etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2020 - 14:13, Güncelleme: 02.10.2020 - 14:13

Başkan Taşdemir, Savcı Sayan'ı ziyaret etti

​​​​​​​Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ı ziyaret ederek ilçe genelindeki çalışmaları aktardı.
AK Parti Belediyeciliğinin vatandaşa hizmet olarak yansıdığı en güzel adreslerden Ağrı'da kurumlar arası iletişim başarılı bir şekilde sürüyor. Son olarak Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir; Tutak Belediye Başkanı Bülent Duru ile birlikte Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ı ziyaret ederek ilçe genelindeki çalışmaları aktardı. Taşlıçay'da planlanan projeleri de Başkan Sayan'a aktaran Başkan Taşdemir, vatandaş talep ve önerilerine her zaman öncelik veren bir anlayış içerisinde olduklarını söyledi. Kış ayları öncesi belediye ekiplerinin yine sahada yoğun çalışma içerisinde olduğunu da ileten Başkan Taşdemir, ilgi ve alakalarından dolayı Başkan Sayan'a teşekkür etti. Başkan Sayan da Taşlıçay'da belediyecilik anlamında güzel uygulamalar gerçekleştirildiğini belirterek Ağrı Belediyesi olarak her zaman ilçe belediyeleri ile koordinasyon içerisinde olduklarını dile getirdi. (www.akbelediyeler.com)