BAŞKAN TAŞDEMİR KORONAYA YAKALANDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2021 - 09:27, Güncelleme: 30.03.2021 - 09:27

BAŞKAN TAŞDEMİR KORONAYA YAKALANDI

​​​​​​​Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir'in korona virüse yakalandığı öğrenildi.
Ağrı'nın Taşlıçay İlçe Belediye Başkanı İsmet Taşdemir'in dün yaptırdığı Covid-19 testi pozitif çıktı. Başkan Taşdemir'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sosyal medyadan paylaşım yapan Başkan Taşdemir, "Çok kıymetli hemşehrilerim bugün yaptırdığım test sonucu pozitif çıkmış evdeyim biraz halsizlik ve üşüme var. Dualarınızı bekliyoruz. Lütfen maske ve mesafe kurallarına uyuyalım" ifadelerini kullandı. Son dönemlerde Taşlıçay'da alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra bir çok projesi ile de takdirleri toplayan Başkan Taşdemir için geçmiş olsun mesajları da birbiri ardına iletildi. (www.akbelediyeler.com)