BAŞKAN TAŞDEMİR HASTANEYE NAKLEDİLDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2021 - 08:45, Güncelleme: 05.04.2021 - 08:45
 

BAŞKAN TAŞDEMİR HASTANEYE NAKLEDİLDİ

Koronaya yakalanan Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir'in tedavisine hastanede devam edilecek.
30 Mart tarihinde COVİD-19 testi pozitif çıkmasının ardından evde karantina sürecine başlayan Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir'in tedavisine tedbir amaçlı hastanede devam edilecek. Son gelişmeleri sosyal medya hesabından duyuran Başkan Taşdemir, "Kovid-19 nedeniyle 10 gün evde tedavim devam ediyordu. Bugün itibariyle Ağrı devlet Hastanesinde tedavim devam edecek. Telefona bakmayabilirim. Beni arayanlar ve mesaj atanlardan Allah razı olsun. Allah şifa gönderip sağlığımıza kavuşursak telafisini yaparız İnşaallah. Selam ve dua ile" ifadelerini kullandı. Son dönemlerde Taşlıçay'da alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra bir çok projesi ile de takdirleri toplayan ve sahadan ayrılmayan Başkan Taşdemir için geçmiş olsun mesajları da birbiri ardına iletildi.  (www.akbelediyeler.com)
Koronaya yakalanan Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir'in tedavisine hastanede devam edilecek.

30 Mart tarihinde COVİD-19 testi pozitif çıkmasının ardından evde karantina sürecine başlayan Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir'in tedavisine tedbir amaçlı hastanede devam edilecek. Son gelişmeleri sosyal medya hesabından duyuran Başkan Taşdemir, "Kovid-19 nedeniyle 10 gün evde tedavim devam ediyordu. Bugün itibariyle Ağrı devlet Hastanesinde tedavim devam edecek. Telefona bakmayabilirim. Beni arayanlar ve mesaj atanlardan Allah razı olsun. Allah şifa gönderip sağlığımıza kavuşursak telafisini yaparız İnşaallah. Selam ve dua ile" ifadelerini kullandı. Son dönemlerde Taşlıçay'da alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra bir çok projesi ile de takdirleri toplayan ve sahadan ayrılmayan Başkan Taşdemir için geçmiş olsun mesajları da birbiri ardına iletildi.

 (www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.