BAŞKAN TANIŞ'TAN İŞ İNSANLARINA ÇAĞRI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2022 - 23:21, Güncelleme: 14.05.2022 - 23:21

BAŞKAN TANIŞ'TAN İŞ İNSANLARINA ÇAĞRI

​​​​​​​Gürpınar'da Başkan Hayrullah Tanış, iş insanlarına seslenerek ilçeye yatırım yapmaları konusundaki çağrısını yineledi.
Hayrullah Tanış Başkanlığındaki Gürpınar Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl ilçeye kazandırılan tekstil fabrikası neticesinde bölgeye yeni fabrika yatırımlarının yapılmaya başlandığı öğrenildi. Başkan Hayrullah Tanış, AK Parti İlçe Başkanı Taha Güngör ile birlikte ilk etapta 110 kişinin istihdam edileceği fabrika alanında incelemelerde bulunarak işletme sahibine kolaylıklar diledi. Kamu yatırımlarının yanı sıra özel işletmelerin ilçeye yapacağı tüm yatırımlarda yanlarında olduklarını söyleyen Başkan Hayrullah Tanış, iş insanlarının ilçemize yatırım yapmaları konusundaki çağrısını yeniledi.