BAŞKAN TANIŞ YİNE SAHADA

İlçeler 19.07.2022 - 14:56, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:59
 

BAŞKAN TANIŞ YİNE SAHADA

​​​​​​​Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Öveçli Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
Makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, kurumsal çalışmaların takipçisi olmayı sürdürüyor. 2022 Yılı Hizmet Planlamasının devam ettiği Gürpınar'da Başkan Tanış, son olarak AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı Taha Güngör ve Meclis Üyeleri ile birlikte Öveçli Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Tanış mahalle camisinin ihtiyaçlarının karşılanması için talimat verdi. Başkan Tanış, amaçlarının tüm Gürpınar'ı ortak paydada buluşturarak mevcut sorunlara birlikte yönetim anlayışı ile çözüm bulmak olduğunu kaydetti. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Öveçli Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, kurumsal çalışmaların takipçisi olmayı sürdürüyor. 2022 Yılı Hizmet Planlamasının devam ettiği Gürpınar'da Başkan Tanış, son olarak AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı Taha Güngör ve Meclis Üyeleri ile birlikte Öveçli Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Tanış mahalle camisinin ihtiyaçlarının karşılanması için talimat verdi. Başkan Tanış, amaçlarının tüm Gürpınar'ı ortak paydada buluşturarak mevcut sorunlara birlikte yönetim anlayışı ile çözüm bulmak olduğunu kaydetti.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.