BAŞKAN TANIŞ YİNE KAYITSIZ KALMADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2020 - 20:32, Güncelleme: 29.08.2020 - 20:32
 

BAŞKAN TANIŞ YİNE KAYITSIZ KALMADI

​​​​​​​Gürpınar'ın sevilen ve güvenilen Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, evi yandığı için mağdur olan aileyi yalnız bırakmadı.
Van Gürpınar'da gençlerin 'Ağabey', yaşlı çınarların ise 'Evladımız' diyerek hitap ettiği başarılı Başkan Hayrullah Tanış, gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor. İlçede belediyecilik anlamında alt ve üst yapı çalışmalarının takipçisi olan Başkan Tanış, maddi olanakları kısıtlı veya herhangi bir sebepten dolayı sorun yaşayan ailelerin de adeta kurtarıcısı diyerek anılıyor. Bazen husumetli ailelerin barıştırılması için elçilik yapan, bazen çocuklara bayramlık kıyafet kampanyasının startını veren ve bazen de maddi olanakları kısıtlı ailelere yönelik kişisel ve kurumsal yardımlarıyla adı sürekli olarak anılan Başkan Tanış'ın adresi bu kez evi yanan aile oldu. AK Parti İlçe Başkanı Taha Güngör ile birlikte Koyunyatağı Mahallesinde evi yanan aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Baştan Tanış, aile bireylerinin sıkıntılarını dinleyerek gerekli desteğin sağlanacağı müjdesini verdi. VATANDAŞLARDAN BAŞKAN TANIŞ'A TEŞEKKÜR Başkan Tanış'ın kendilerine olan yaklaşımından dolayı teşekkür eden Koyunyatağı Mahallesi Sakinleri de "Başkanımızı her zaman yanımızda görüyoruz. Kendisi ailemizin bir bireyi gibi. Emeklerinden dolayı Allah ondan razı olsun. Bu tür yaklaşımlarının herkese örnek olmasını diliyoruz" diye konuştular. BAŞKAN TANIŞ BUNU HEP YAPIYOR Başkan Tanış yine bu ay içerisinde Akpınar Mahallesi'nde damı ve kapısı olmayan evde 10 çocuğuyla yaşayan Yılmaz ailesinin durumunu öğrenmiş ve aileye yardımcı olmak için harekete geçmişti. Aileyi ziyaret ederek evin durumu hakkında bilgiler alan Başkan Tanış, aileye sıcak bir yuvanın yapılması için gerekli talimatları vermişti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Gürpınar'ın sevilen ve güvenilen Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, evi yandığı için mağdur olan aileyi yalnız bırakmadı.

Van Gürpınar'da gençlerin 'Ağabey', yaşlı çınarların ise 'Evladımız' diyerek hitap ettiği başarılı Başkan Hayrullah Tanış, gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor. İlçede belediyecilik anlamında alt ve üst yapı çalışmalarının takipçisi olan Başkan Tanış, maddi olanakları kısıtlı veya herhangi bir sebepten dolayı sorun yaşayan ailelerin de adeta kurtarıcısı diyerek anılıyor. Bazen husumetli ailelerin barıştırılması için elçilik yapan, bazen çocuklara bayramlık kıyafet kampanyasının startını veren ve bazen de maddi olanakları kısıtlı ailelere yönelik kişisel ve kurumsal yardımlarıyla adı sürekli olarak anılan Başkan Tanış'ın adresi bu kez evi yanan aile oldu. AK Parti İlçe Başkanı Taha Güngör ile birlikte Koyunyatağı Mahallesinde evi yanan aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Baştan Tanış, aile bireylerinin sıkıntılarını dinleyerek gerekli desteğin sağlanacağı müjdesini verdi.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN TANIŞ'A TEŞEKKÜR

Başkan Tanış'ın kendilerine olan yaklaşımından dolayı teşekkür eden Koyunyatağı Mahallesi Sakinleri de "Başkanımızı her zaman yanımızda görüyoruz. Kendisi ailemizin bir bireyi gibi. Emeklerinden dolayı Allah ondan razı olsun. Bu tür yaklaşımlarının herkese örnek olmasını diliyoruz" diye konuştular.

BAŞKAN TANIŞ BUNU HEP YAPIYOR

Başkan Tanış yine bu ay içerisinde Akpınar Mahallesi'nde damı ve kapısı olmayan evde 10 çocuğuyla yaşayan Yılmaz ailesinin durumunu öğrenmiş ve aileye yardımcı olmak için harekete geçmişti. Aileyi ziyaret ederek evin durumu hakkında bilgiler alan Başkan Tanış, aileye sıcak bir yuvanın yapılması için gerekli talimatları vermişti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.